Hrvatica se udala za Srbina, a njen otac ostao invalid u ratu – nije mogla vjerovati da će njen otac napraviti nešto ovako na svadbi – bruji regija

0
4982

Ovih dana je na društvenim mrežama osvanula ispovijest jedne mlade Hrvatice koja je na neki način iznenadila i šokirala mnoge, ali opet sa druge svijete i pokazala da ovaj svijet može i bolje samo ako se svi malo više potrudimo.

Ona je u svojoj ispovijesti istakla kako nikako nije imala namjeru da se zaljubi u momka koji je sticajem okolnosti Srbin, ali ju je posebno iznenadilo kako je reagovao njen otac kada su svi bili pozvani kod njenoga momka u Beograd na slavu.

Dodala je da je ona čistokrvna Hrvatice, te da nije ni sanjala da će se zaljubiti u nekoga ko živi sa druge strane Dunava, posebno jer je njen otac ratovao protiv Srba, ostao invalid u ratu i izgubio brata u istom

Djevojka je napisala da kada je prvi puta rekla svome ocu za momka Srbina da nije progovorio ni riječ i da je šutio danima, te da je vidjela da ga sve to veoma muči i da se velika borba odvija u njemu. I tako je bilo negdje oko mjesec dana kada je ona saopštila svojima je pozvana kod roditelja njenoga momka na slavu, te da idući dan ide za Beograd. Niko od njenih, kako je napisala, nije rekao ni riječ, te je ona otišla u svoju sobu i počela se pakovati.

Loading...

Komentari na članak: