LJUBAV TRAGIČNO PREKINUTA: Deset dana pred vjenčanje nesretna 21-godišnjakinja…

0
192

NOVI SAD – Mina Milanović (21) iz Žablja kod Novog Sada poginula je u stravičnom udesu u srijedu uveče u Čurugu. Ona je sa vjerenikom i dvoje prijatelja bila u džipu „landrover“, koji je sletio s puta i zakucao se u parkirani kombi. Nesrećna Mina je ispala iz kola i poginula na licu mjesta, a troje saputnika je povrijeđeno.

mina

Automobilom je upravljao Mirko Trninić (43) iz Žablja, vlasnik pečenjare u Žablju. U kolima je bio i Minin vjerenik Teodor Toša Kanazir i Mirkova djevojka Mara Stojkov iz Gospođinaca.

Udarila u banderu

– Vozač džipa imao je 1,04 promila alkohola u krvi i vozio je preko 100 kilometara na sat. Kad je izašao iz krivine, sletio je s puta, udario u parkirani kombi i prevrnuo ga na stranu, a on se okrenuo za 360 stepeni – kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Djevojke su sjedile na zadnjim sjedištima, a obje su od siline udarca izletjele iz kola.

– Kad sam izašao napolje, vidio sam kako Mirko, Todor i još jedna djevojka zapomažu i traže nekog. Shvatio sam da traže Minu, rekli su da je ispala iz kola. Ubrzo ju je našla komšinica u svom dvorištu. Odletjela je 10 metara, preletjela ogradu i udarila u banderu kod komšije. Strašan je bio prizor – priča Ranko Kostrešević, u čiji kombi je udario džip s mladima.

Jaukao od bola

Kako kaže, cijeli komšiluk je izašao da pomogne, a brzo je stigla i Hitna pomoć.

– Mina je bila živa, ali je ubrzo preminula. Drhtavim glasom samo je rekao: „Gotovo je.“ Svi smo to teško podnijeli – kaže sagovornik Kurira.

Tužnu vijest najteže je primio Minin nesuđeni suprug.

– Mladić je jaukao od bola… Za deset dana trebalo je da se njih dvoje vjenčaju. Ovo je užasna tragedija – kaže potreseni Kostrešević.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: kurir.rs