Manita Sing (25) nedavno je rodila pet zdravih djevojčica za samo pola sata, ali postoji jedna caka – ona je bila ubijeđena da nosi samo jednu bebu.

Manita-1

Indijka se porodila juče prije vremena, a doktor koji ju je porađao ostao je bez riječi, jer je u njenom stomaku bilo pet djevojčica, a ne jedna kako je mama pričala. Ali to niko nije mogao ni da zna jer Manita nikad nije otišla na ultrazvuk.

Dok je doktor u šoku, Manitin suprug Maneš (26) je presrećan.

Veoma sam zahvalan Bogu što mi je podario ne jedno nego petoro djece. Bili smo slomljeni kada smo izgubili našeg sina odmah nakon rođenja i hvala Bogu što je uslišio naše molbe da dobijemo ponovo dijete. Nadam se da će preživjeti, a ja ću im dati cijeli svijet”, rekao je za “Metro” presrećni otac.

Manita-2

Iako su bebe i mama za sada u stabilnom stanju, baš zbog svog ranijeg gubitka, ljekar ih konstantno ispituje i nadaju se da će bebe preživjeti.

“Prvi put u karijeri da sam na svijet donijeo pet beba prirodnim putem. Srećni smo zbog roditelja, ali bebe su pod nadzorom zbog njihovog preuranjenog rođenja. Za sada je sve u redu, ali ne možemo reći da će preživjeti, ali naš tim ljekara radi na tome da do njihovog gubitka ne dođe”, rekao je doktor Tekam koji je porodio ovu mamu.