Bridžend je mali grad u Velsu, naizgled, sasvim običan i miran. Međutim, ovaj gradić krije mračnu tajnu koju naučnici ne znaju kako da objasne

Bridgend

Na prvi pogled, Bridžend izgleda kao sasvim običan, mali grad u Velsu. Smešten je na reci Ogmor, a u njemu se nalaze brojne kamene kuće i mostovi. Međutim, ovaj grad krije veliku misteriju zbog koje su ispaštale brojne porodice, a naučnici još ne znaju kako da je objasne.

Kada je imao samo 18 godina Dejl Krojl se obesio u napuštenom skloništu, a ne dugo nakon njega, obesio se i Dejvid Diling (19) o drvo ispred crkve. Njih dvojica su bili najbolji prijatelji. Tragedija se nastavila kada se o to isto drvo obesio i treči član družine Tom Dejvis (20).

Nažalost, tu se nije završila tragedija ovog mesta. U periodu između 2007. i 2009. godine čak 25 osoba je izvršilo samoubistvo, a 24 njih se obesilo. Od 2012. godine pa sve do danas u ovom gradu se desilo još 79 samoubistva.

Bridgend-1

Mnoge porodice za ove tragedije krive medije, za koje smatraju da loše utiču na decu. Policija deli njihovo mišljenje, jer je 2010. godine zahtevala od medija da ne objavljuju vesti o samoubistvima iz Bridženda.

Međutim, postoji još jedna, daleko uznemiravajuća teorija. Neki stanovnici mesta smatraju da se u gradu pojavila suicidalna sekta, iako ne postoje čvrsti dokazi koji bi potvrdili ovu teoriju.

Šta vi mislite, šta to krije Bridžend?