SEKS u avionu najčešće možemo vidjeti u filmovima gdje se nestašni junaci odšuljaju u toalet i obave posao, a zatim se raščupani i veseli vrate na svoja mjesta.

Sudeći po istraživanju koje je provela tvrtka Saucy Dates, ni u stvarnom životu seks u avionu nije tako rijetka pojava. Čak 87 posto od 11, 179 ispitanika priznalo je da se poseksalo tijekom leta, a trećina njih je to obavila s potpunim strancem.

Evo kako su izgledala njihova iskustva koja su podijelili za Metro.

“Priuštila sam svom dečku oralni seks tijekom putovanja u Tajland. Pokraj nas je sjedila još jedna putnica, ali mislim da nije ništa primijetila. Pravila sam se da spavam, a njegov penis je nekako našao put do mojih usta”

“Bilo je prilično spontano. Stjuardesa i ja samo se pogledavali od trenutka kad sam ušao avion. Kad je većina putnika zaspala, odvukla me u dio aviona gdje se priprema hrana i tamo smo se seksali dok je njena kolegica čuvala stražu.”

“Prije nekoliko godina bivša cura i ja smo imali dug noćni let. Budući da je avion bio gotovo prazan pružila mi je oralni seks. Ipak, nisam svršio, bio sam previše nervozan.”

“Stjuardesa je slučajno otvorila vrata zahoda dok sam se samozadovoljavao. Brzo je zatvorila vrata pa sam nastavio. Kasnije je došla do mene dok sam gledao film i dok se naginjala da mi natoči piće uhvatila me za penis i otišla. Pozvao sam je natrag i pao je seks.”

PODIJELI