Sigurno ste očekivali bogatstvo i raskoš, a ono jad i čemer : Ovako izgleda porodična kuća Milice Todorović!! (FOTO)

0
12991

Jedna od najvećih estradnih zvijezda na Balkanu i pobjednica muzičkog takmičenja “Zvezde Gradna” svakako je Milica Todorović. Ona je inače rodom iz Kruševca, a prije nego je doselila u Beograd, u Kruševcu je živjela sa svojom porodicom u kući koja izgleda kao i sve ostale radničke kuće, gdje nema ni traga luksuza i glamura.

Njena majka, Jasmina Todorović, u jednom intervjuu je kazala da je Milica od malena pokazivala veliki interes za muziku, te da je znala da će u budućnosti biti uspješna. Osim toga, istakla je za svoju kćerku da je skromna djevojka, te da je svi znaju iz Kruševca kao finu i kulturnu djevojku, koju slava i bogatstvo nisu uspjeli da promijene.

Osim toga, Milica Todorović je jedna od najzgodnijih djevojaka na estradi, a mora se istaći da nije nikada radila nikakve estetske korekcije što je za svaku pohvalu.

Mnogi muškarci su ludi za njom, a ima dosta fanova širom Balkana a i šire.

Bosna i Hercegovina, Srbija, Njemačka, Makedonija, Austrija , Švicarska i mnoge druge države su mjesta gdje Milica pravi šou kada pjeva. U nastavku možete pogledati na snimku od 23 :20 kako izgleda kuca Milice u Kruševcu.

Loading...

Komentari na članak: