Žena u 41. nedelji trudnoće odbija da ode kod lekara! Kada je konačno došla, lekari su bili u ŠOKU!

0
11556

U martu 2017. godine, žena (radije bi da se njeno ime ne otkrije) je stigla u bolnicu u Barnaulu, gradu na zapadu Sibira.

Bila je u 41. nedelji trudnoće, trebalo je da se već porodila. Ono što je zapanjujuće je to da ova žena do tog momenta nije nijednom posetila lekara!

Žena ne veruje u zvaničnu medicinu, pa do 41. nedelje trudnoće nije nijednom posetila lekara!

Međutim, kada je počela da sumnja da njena beba više nije živa, bila je prinuđena da se javi lekarima.

Ono što su lekari utvrdili, ostavilo je sve u šoku!

Dete se nije usadilo u matericu, već u trbušnu duplju majke. Ovakav slučaj spada u venmateričnu trudnoću, pri kojoj se oplođena jajna ćelija, umesto u matericu, usadi na drugom mestu. Međutim, trbušna duplja je gotovo nemoguće mesto za usađivanje.

Dete su hitno izvadili, a operacija je bila jako rizična za majku i za dete. Zapravo, u ovakvim slučajevima su prognoze vezane za preživljavanje veoma loše.

Operacija je traja 2 sata, mnogo duže nego regularan carski rez.

Kada su lekari uspeli da izvuku dete, desilo se pravo čudo! Devojčica je disala, bila je odličnog zdravlja, a bila je teška čitava 4 kg!

Ponosna majka je rešila da devojčicu nazove Veronika, što znači pobednica.

Majka, koja je ranije bila nepoverljiva prema zvaničnoj medicini, sada namerava da ako opet bude trudna dolazi kod lekara na redovne preglede. Ne treba ni pominjati koliko je zahvalna lekarima koji su spasili njen život, kao i život njenog deteta.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORlikemag.com