Najkraći psiho test koji vas razotkriva: ILI – ILI? Što više volite?

0
3902

Slijedi najkraći psiho-test koji otkriva vaše osnovne karakteristike i osobine. Nemojte puno razmišljati, intuitivno odgovorite na sljedeća dva pitanja.

Što više volite?

A) Krastavac ili rajčicu?

B) Dinju ili lubenicu?

Zapamtite ta dva odgovora.

Krastavac i dinja

Takav odgovor karakterističniji je za muškarce, nego za žene. Muškarci ovog tipa su hrabri i ozbiljni. Oni rijetko padaju pod utjecaj, i nisu pristalice alkohola. Među njima je mnogo sportaša i ljubitelja putovanja.

Žena se pored takvog muškarca osjeća kao “iza utvrde” – njegova odgovornost se oslikava i na obiteljske odnose. Takve osobe znaju što žele i lako postižu svoj cilj. Ali, ovakav tip muškarca ima i svoje mane – njemu nedostaje romantike. Nećete dočekati od njega buket cvijeća.

Žene ovakvog tipa često postaju šefovi, ali u obiteljskom životu su pomalo kao djeca: često lošije kuhaju, ne umiju upravljati proračunom, ne vole kućanske poslove itd. Međutim, u licu takve žene svaki muškarac će pronaći vjernog prijatelja punog razumijevanja.

Rajčica i lubenica

Ljudi ovog tipa su uvijek veseli i aktivni. Odlikuje ih visoka komunikativnost, ali često mogu biti vrlo eksplozivni, što ponekad dovodi do skandala.

Muškarci ovog tipa su gurmani. Znaju biti lijeni.

Žene ovog tipa su emotivne, vole kuću i životinje. Pored njih je uvijek toplo i ugodno. Nisu intrigantne, ali mogu biti i bez takta.

Često govore ono što misle.

Iskrenost je glavni psihološki kvalitet ovakvih ljudi.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORuspesnazena.com