Hiromantija je drevna praksa karakterizirana kao sposobnost otkrivanja budućnosti kroz proučavanje vašeg dlana.

Korijene vuče u Hindu astrologiji staroj nekoliko tisuća godina, a sada je poznata i prakticira se širom svijeta.

Postoji niz specifičnih linija na dlanu na koje će se usredotočiti osoba koja čita iz dlana i svaka ima vlastite jedinstvene veze i značenja.

Jedna važna linija je linija srca, inače poznata kao ljubavna linija, prenosi Why don’t you try this.

Ona se proteže od ruba dlana pod malim prstom preko područja na kojem se spaja srednji prst i/ili kažiprst – ova linija ima duboko značenje u područjima ljubavi.

Dok neki mogu obratiti pažnju samo na liniju na jednom dlanu, koristeći je za predviđanje imate li ili nemate duboku ljubav u vašem životu, jesu li vaše emocije složene ili jednostavne i kako glatko će se kasnije razvijati vaša ljubavna veza – također je utvrđeno da postoji veza između mjesta na kojem se nalaze ove linije kada uspoređujete svoje dlanove.

Spojite dlanove zajedno i pogledajte položaj linija, a zatim čitajte dalje kako biste saznali što to znači.

Linija na lijevoj ruci je viša od linije na desnoj ruci

Ovi pojedinci ne vjeruju da je ljubav neophodni čimbenik za sreću u njihovom životu, u potpunosti su zadovoljni time da budu sami. Zbog toga su spremni čekati koliko god je potrebno da pronađu ‘pravu’ osobu i ne žure u odnos samo kako ne bi bili previše dugo sami.

Privlače ih ljudi koji se na neki način razlikuju od njih – uglavnom su privučeni onima koji su bitno mlađi ili onima različitih nacionalnosti i kultura. Vrlo su samouvjereni, lako prevladaju teškoće u životu i voljni su raditi kroz teška vremena u vezi, ako vjeruju da je to „ona prava osoba“.

Nastavak na sljedećoj stranici…