Nie lako pronaći razliku između žena u Evropi, ali svaki muškarac sa oštrim okom reći će vam zbog čega tačno ove nacije imaju najlepše žene. Zaista, kada su u pitanju zgodne i lepe žene, u Evropi vlada žestoka konkurencija, a kada vidite listu, biće vam jasno i zbog čega je tako. Nismo ni sumnjali da će se na listi od samo 10 zemalja, naći i žene sa Balkana!

10. Rusija

Pravo je iskustvo upoznati devojku iz Rusije. Rusi su ponosna nacija i Ruskinje cene svoje poreklo i svesne su svoje lepote i ženstvenosti. Ipak, i među njima ima devojaka koje jure novac i ludi provod, onih koje ne žele da se skrase. Tokom godina, one iz prve kategorije dokazuju da su inteligentne, iskrene i dobri uzori. Privržene su partneru, pa je osnivanje porodice sa takvom ženom ravno dobijanju na lutriju. Plavokose, zgodne, nežnih crta – ovakva lepota se retko gde nalazi.

9. Mađarska

Ljudi često kažu da je prestonica Mađarske, Budimpešta, poznata iz dva oprečna razloga – prvi su prirodne lepote (geotermalna kupališta i izvorske vode), a drugi činjenica da je Budimpešta evropska prestonica filmova za odrasle. Mađari su potomci Ugrofinaca. Iako malo njih govori engleski, oni su inteligentna nacija. Njihove žene su zgodne i otvorenih shvatanja. Pomutiće vam um istog momenta kada ih pogledate u oči. Majka priroda je prema njima bila izuzetno blagonaklona.