15 poznatih ličnosti koji su izgubili svoje bližnje u UŽASNIM ubistvima (od broja #11 će vam se dići kosa na glavi)

0
15723

Porodične tragedije se dešavaju svakome od nas, ni poznati nisu pošteđeni. Pogledajte koje su poznate ličnosti izgubile svoje najbliže na najtragičniji način, ubistvom.

Bil Kosbi

bil-kosbi-0

1997. njegov sin je upucan na putu dok je menjao gumu na svom automobilu. Njegova prijateljica vozila je 50-ak metara ispred njega kada je videla revolveraša. Tada se okrenula da potraži svog prijatelja, zatekla je Enisa Kosbija mrtvog.

Šarliz Teron

sarliz-teron-1

Oca Šarliz Teron ubila je njena majka u samoodbrani 1991. godine. Kada je pio on je postajao agresivan. Njena majka je u njega pucala nakon što je njoj i Šarliz pretio smrću u naletu besa usled pijanstva.

Majkl Džordan

majkl-dzordan-2

Džordanov otac je ubijen na parkingu. Dva muškarca prepoznala su tablice i shvatili da je to automobil koji je Džordan poklonio svom ocu. Ukrali su automobil i 2 NBA prstena koja je Majkl takođe poklonio ocu.

Kelsi Gramer

kelsi-gramer-3

Na njegov život je uticalo nekoliko tragičnih događaja. 1968. pod čudnim okolnostima ubijen je njegov otac, a 1975. njegovu sestru je zlostavljao i ubio ozloglašeni ubica Fredi Glen.

Serena Vilijams

serena-vilijams-4

2003. godine polusestra Serene Vilijams, Jetunda Prajs, upucana je u vožnji u Komptonu. Smatra se da je njen dečko koji je sedeo na suvozačevom sedištu bio meta.

Dilan Mekdermot

dilan-mekdermot-5

Dilanova majka je umrla kada je on imao samo 5 godina. Njen dečko Džon Sponza optužen je za ubistvo koji je trvdio da je njegov pištolj slučajno opalio dok ga je čistio.

Ajs Kjub

ajs-kjub-6

1981. godine njegovu polusestru, Beverli Džin Braun, ubio je njen muž, a potom je sam sebi oduzeo život.

Patrik Dafi

patrik-dafi-7

1986. godine njegovi roditelji su ubijeni tokom pljačke njihovog restorana.

Dejv Navaro

dejv-navaro-8

1983. godine njegova majka Konstanca ubijena je u svom stanu u Los Anđelesu, zajedno sa svojom prijateljicom Su Džori. 1991. godine pojavili su se novi dokazi i tadašnji dečko njegove majke, Džon Rikardi, uhapšen je i osuđen.

Roman Polanski

roman-polanski-9

Ženu Romana Polanskog, Šeron Tejt, ubili su sledbenici Čarlsa Mensona 1969. godine. Ona je tada nosila Romanovo dete i bilo joj je ostalo dve nedelje do porođaja.

Mark Rafalo

mark-rafalo-10

Rafalov brat Skot je bio upucan 1. decembra 2008. na Beverli Hilsu i preminuo je nakon nedelju dana. Policija je privela dvoje osumnjičenih, a jedan od njih je rekao da je Skot pucao u sebe dok je igrao ruski rulet. Oni su kasnije pušteni, a istraga se nastavila.

Omarosa Manigault

Omarosin otac je ubijen kada je ona imala 7 godina Još tragičnije, njen brat Džek takođe je ubijen 2011. godine.

Čaris

caris-12

Otac Čaris Pempengko izboden je na smrt 2011. godine. Ovaj incident se dogodio zbog svađe u lokalnoj prodavnici.

Malkom X

malkom-x-13

Njegovog oca Erlka Litla ubio je tramvaj 1931. godine u njegovom rodnom gradu Ist Lensingu u Mičigenu. Zvanični izveštaj jeste da je ovo nesrećan slučaj, mada njegov bat tvrdi da je on namerno gurnut pod tramvaj od strane člana rasističke grupe.

Dvejn Olman

dvejn-olman-14

Oca ovog legendarnog gitariste ubio je stoper kom je on ponudio prevoz.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORfokuzz.com