4 TAČKE NA TIJELU ZA MRŠAVLJENJE: One će vas sigurno osloboditi suvišnih kilograma

0
10030

Ako se budete pridržavali ove rutine, vaš metabolizam će postati mnogo brži, a kao rezultat toga, postaćete mnogo energičniji u toku dna, suvišna masnoća počeće polako da se eliminiše i da se prekida njena akumulacija.

Akupresura nije nadrilekarstvo, i nije nešto nejasno, to je kompleksna medicinska tehnika. Akupunktura i akupresura, već hiljadu godina pomažu ljudima da se reše zdravstvenih problema. Ukratko, logika je u tome da je svaki organ našeg tela direktno, pomoću energetskih kanala, povezan sa određenim tačkama na telu.

Zato, ako želite poboljšati rad nekih unutrašnjih organa, potrebno je samo pronaći njihovu određenu tačku, i regularno je masirati. U ovom članku pričaćemo o tačkama, čija će stimulacija pomoći da smršate. Hiljadugodišnja proverena praksa.

Ako se budete pridržavali ove rutine, vaš metabolizam će postati brži. Kao rezultat toga, postaćete mnogo energičniji u toku dna, a suvišna masnoća počeće polako da se eliminiše i da se prekida njena akumulacija.

Počećete kontrolisati svoj apetit i stvorićete potpuno nov, zdrav način pogleda na život.

Tačke na telu koje će vas osloboditi suvišnih kilograma:

Tačka na uhu

akopresura-tacke-foto-1

Masiranje ove tačke obezbeđuje ubrzanje metabolizma, što doprinosi gubljenju na težini u svim delovima tela. Treba je masirati palcem u trajanju 3 minute tri puta dnevno, sa istim pritiskom na uho. Nakon masaže primetićete kao da u vašem telu ima više energije. Takođe, uklanja neprijatne simptome umora ruku, nogu, ramena i stopala.

Na sljedećoj stranici pročitajte više o: Tačka na licu

Loading...

Komentari na članak:

IZVORkurir.rs