Japanski Cuddle Cafe omogućava svojim gostima da spavaju s djevojkama, ali kad kažemo spavati, onda zaista mislimo na – spavanje, ono, kad zatvoriš oči pa sanjaš.

Cuddle Cafe u svojoj ponudi ima i predivne djevojke koje gosti mogu unajmiti te spavati s njima bez ikakve obaveze. Mnogi smatraju da nema ništa ugodnije od toga da legneš u krevet i zaspeš u naručju bolje polovice. No, što onda ako nemaš nikoga s kim možeš zaspati u krevetu?

Bez brige, postoje neke druge mogućnosti. Možete unajmiti profesionalnu djevojku za 60 dolara na sat, ili ako se nađete u Japanu možete posjetiti novootvoreni Soineya cuddle cafe te sami odabrati djevojku s kojom želite dijeliti krevet, piše odditycentral.com. prenosi magazin.net.hr.

Soineya Cuddle Cafe počinje sa radom 25. septembra u Tokiju. Na službenim stranicama čak postoji i popis stvari koje je dopušteno raditi s djevojkama te koliko će vas to koštati.

Sve u svemu, kad se sve zbroji, za 80 dolara spavat ćete u krevetu s neznankom! U Japanu su bizarna mjesta vrlo popularna, ne sumnjamo u to da će i ovo postati pravi hit.

Izvor: Magazin.ba / haber