DOKTORI NISU MOGLI VJEROVATI: Jedan od njih kaže da nikad ništa slično nije doživio u 20-godišnjoj liječničkoj karijeri!

0
411

Tri sestre Kristal Turner (25), Misti Stokes (24), and Courtnee Hoffman(21) z grada Laytona država Utah, SAD porodile su se u julu mesecu, njih tri su rodile tri dečaka.A najčudnije od svega toga je to da su dve sestre rodile dva dečaka ….u istoj bolnici,i to u razmaku od sat vremena.Ovim zanimljivim i neobičnim medicinskim slučajem bili su iznenađeni svi lekari u Dečijem centru u državi Utahu, gdje je natalitet,najveći u Americi.

tri-bebe

Dr. Daren Housel, koji je porodio dve sestre u roku od sat vremena, kaže da nikada nije doživeo ovakav slučaj u svojoj 20-godišnjoj karijeri doktora.

“U svojoj karijeri sam imao preko 5.000 poroda,ali nikada nisam u istom danu imao dve sestre za porod” seća se kako je njihova majka trčala od jedne do druge sobe da vidi svoje kćerke i unuke koji su došli na svet.Sestre izjavile TV medjima da nisu imale nikakav plan da zatrudne u isto vreme.

Misti Stokes je prva saznala da je trudna.Kada je to rekla mlađoj sestri Courtnee Hoffman i ona je zatražila test na trudnoću. Bio je pozitivan.Sestre su nakon toga o radosnim vestima obavestile najstariju,Kristal Turner koja ima 25 godina.Mislile su da će biti tužna, jer je najstarija, a još nema dete. Ali dve sestre je čekalo iznenađenje…

“Ne, nisam tužna.I ja sam trudna”- rekla im je tada Kristal. Stokes je rodila u Bostonu 3. jula. Hoffman je rodila sina 27. jula u bolnici u Utahu, a samo sat kasnije u istoj bolnici, kod Dr. Darena Housela, sina je rodila i Turner.

Loading...

Komentari na članak: