Evo kako da znate kada ste u prisustvu preminulih voljenih osoba

0
1126

Ponekad možda osećate prisustvo ili miris nečega poznatog, ali niste sigurni da li je to ta osoba koju pamtite…

Vidite ih u snovima…

vidite-ih-u-snovima-0

Kada smatrate da je nešto bitno za vas, obično se pojavi u fantazijama. Svi smo nekada provodili vreme gledajući u zvezde ili omiljenu hranu, da bi ostala deo naše intuicije.

… i osećaj je kao da nikada nisu ni otišli

i-osecaj-je-kao-da-nikada-nisu-ni-otisli-1

S vremena na vreme dese se neuobičajni događaji ili se pojavi fantazije vaše izgubljene osobe, fantazije koje ste tako negovali. Bilo koji osećaj koji pamtite. Možda imate gosta. Najteži deo je buđenje

Osetite njegov dodir…

osetite-njegov-dodir-2

Možda ste znali za mišićne memorije, koje pamte manje bitne pokrete, nešto neočekivano što je ta osoba uradila. Ovo je još jedan prepoznatljiv gest.

… stvarno kao osećaj toplog i hladnog

stvarno-kao-osecaj-toplog-i-hladnog-3

Možda osetite da vas je neko dodirnuo, kao da je neko seo na ivicu kreveta, osećaj sličan kao da vam je neko dodirnuo kosu, možda vaša duša oseća prisustvo. Taj dodir vam je dobro poznat. Otkrijte mir.

Čudne stvari se dešavaju…

cudne-stvari-se-desavaju-4

Iznenadni događaji mogu biti slučajni događaji. Tu i tamo, neke stvari koje su od važnosti dešavaju se zajedno i bilo da verujete u slučajnost događaja, ovaj put je… drugačije.

… ne možete da objasnite, ali to je nešto što bi ta osoba uradila

ne-mozete-da-objasnite-ali-to-je-nesto-sto-bi-ta-osoba-uradila-5

Kada želite da prepoznate šta od tih stvari ima smisla, bitno je da znate šta je šta. U slučaju da je bizarna stvar koja se desila sama po sebi čudna, imate o čemu da razmislite.

Stvari misteriozno nestaju…

stvari-misteriozno-nestaju-6

Možda vas tuga tera da budete zamišljeni. Strah od nesreće je efikasan. Kada stvari u kući nestaju, može biti posledica toga da ih pomerate nesvesno ili ih ne pomerate vi uopšte.

… stvari od značaja

stvari-od-znacaja-7

Možda otkrijete omiljene stvari vaše voljene osobe, bilo interne šale ili stvari koje su mu bile potrebne. Da li ste postali gladni usred noći ili hodate u snu? Ili je možda ta osoba tu?

Osetite miris te osobe…

osetite-miris-te-osobe-8

Taj stari, uobičajni miris ispuni vas sećanjima i natera vas da vam zasuze oči. Kao da prođe pored vas i podseti na stare dane. Gomile ljudi možda imaju taj parfem, ali ovaj put je prepoznatljiv.

… na nemogućim mestima

na-nemogucim-mestima-9

Koliko god svakodnevna bila ta njegova kolonjska voda, kako je i dalje ostao miris na vašem krevetu? To je kao magla koja se spusti na napušeni planinski put i ostavi nejasan trag.

Pojava leptira…

pojava-leptira-10

Leptiri su nežne i osetljive životinje. Viđate ih u polju i jurili ste ih kao mali, zato sada znate zašto beže od ljudi. Međutim, ovaj je prepoznatljiv.

… i prilaze bez straha

i-prilaze-bez-straha-11

Taj leptir koji vam priđe bez straha, možda ima veći značaj nego što ste mislili. Irske stare folklorne priče kazuju da su “leptiri duše mrtvih”.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORfokuzz.com