FOTOGRAFIJA KOJA JE SLOMILA SRCE CIJELOG SVIJETA: Njen mali BRAT (4) boluje od LEUKEMIJE, a ona (5) ga OVAKO TJEŠI!

0
643

Rak u detinjstvu pogađa celu porodicu. Slušate o finansijskoj i medicinskoj borbi, ali vam ne govore o onome što prolaze porodice s više dece, kaže majka bolesnog dečaka Becketta (4).

Beckettu (4) je u aprilu dijagnostifikovana akutna limfoblastična leukemija. Njegova majka napravila je dve slike. Fotografija na kojoj dečaka teši njegova sestra (5) rasplakala je svet.

– Jedna stvar koju vam ne kažu o raku u detinjstvu jeste da pogađa celu porodicu. Uvek slušate o finansijskoj i medicinskoj borbi, ali koliko često vam govore o onome što prolaze porodice s više dece? Nekima je ovo možda teško videti i pročitati – napisala je dečakova majka Kaitlin Burge.

– Moje dvoje dece, između koje je razlika 15 meseci, zajedno su prošli put od igranja u vrtiću i kod kuće do zajedničkog sedenja u bolničkoj sobi. Moja tada četverogodišnja ćerka je gledala kako njenog brata sele na odeljenje intenzivne pomoći. Gledala je kako mu lekari stavljaju masku na lice, bodu iglama, daju lekove, a on bespomoćno leži. Nije razumela šta se događa. Znala je samo da nešto nije u redu s njenim bratom, njenim najboljim prijateljem – dodala je Burge.

One thing they don’t tell you about childhood cancer is that it affects the entire family. You always hear about the…

Gepostet von Beckett Strong am Dienstag, 3. September 2019

Loading...

Komentari na članak:

IZVORespreso.rs