Google ne želi da vidite ovih 10 misterioznih mesta, a razlog zašto će vas ostaviti u ŠOKU

0
6133

Tehnički je nemoguće izgubiti se na ovom svetu zahvaljujući tehnologiji. Međutim, i dalje postoje mesta koja “Google Earth” ne prikazuje. Pogledajte ovih 10 mesta!

Valensija

valensija-0

Većina ovog velikog grada, sa populacijom od 160 000 stanovnika, je pikselizovana čak i kada zumirate. Možda je ovo samo neka greška, ali u slučaju da vas interesuje Valensija, nećete uspeti da je vidite.

2207 Avenija Sejmor

2207-avenija-sejmor-1

Avenija Sejmor se nalazi u Klivlendu, Ohajo, SAD. Ova cenzurisana kuća je u stvari kuća Arijel Kastro, koji je držao 3 žene zarobljene skoro deceniju, dok one nisu uspele pobeći 2013. godine. Kuća je zapravo srušena 3 meseca kasnije.

Lice pukovnika Sandersa na svakom KFC bilbordu

lice-pukovnika-sandersa-na-svakom-kfc-bilbordu-2

Zašto je ovo ovako, razlog još uvek nije poznat. Očigledno je da Google Earth ne prikazuje lica stvarhih ljudi.

Personeelsvereniging Tankwerkplaats

personeelsvereniging-tankwerkplaats-3

Ovo je mesto u Amersfortu u Holandiji. Ovo je mesto na kom se nalazi holandski proivođač tenkova.

Severna Zemlja

severna-zemlja-4

Severna Zemlja je mesto na ruskom Arktiku i ne vidi se na Google Earth-u. Veliki arhipelag površine 14 000 kvadratnih kilometara koji je pritom i naseljen. Nikome nije jasno zašto je ovo mesto cenzurisano!

Farska ostrva

farska-ostrva-5

Ništa posebno se na ovim ostrvima ne dešava što ne može objasniti to što se čak ni granice ostrva ne mogu kristalizovati.

Čehov

cehov-6

Čehov je mesto blizu Moskve. Street view savršeno funkcioniše, međutim, kada želite da mesto pogledate iz ptičije perspektive otkrićete da je sve mutno. dok je grad pored savršeno vidljiv.

Kraljevska palata u Amsterdamu

kraljevska-palata-u-amsterdamu-7

Možda iz bezbednosnih razloga, ali ovo mesto nije vidljivo na Google Earth-u. Nekoliko zgrada koje pripadaju kraljevskoj porodici su cenzurisane.

Vazdušna baza Volkel

vazdusna-baza-volkel-8

Još jedno mesto u Holandiji. Kruže glasnine da se na ovom mestu skladišti nuklearno naoružanje još od 1960-ih godina, što je kasnije potvrđeno i od strane premijera Ruda Lubersa.

Nuklearno postrojenje Markul

nuklearno-postrojenje-markul-9

Ovo postrojenje nalazi se u Šiklanu u Francuskoj. Na ovom mestu koriste se ogromne količine plutonijumovih i uranijumovih oksida, a 2011. godine se čak desila i eksplozija. Mesto je cenzurisano iz očiglednih razloga.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORfokuzz.com