GRUDI OVE ŽENE SU PREVELIKE! Ona mora da ih smanji kako bi mogla da DIŠE! ODLUČILA JE DA USPUT URADI NEŠTO DIVNO

0
695

Alis Viskin (26), majka jednog deteta iz Velike Britanije, ima ogromne grudi i nije nimalo srećna zbog toga, kaže da joj smetaju pa čak i narušavaju zdravlje.

Planira ih smanjiti i tkivo dojki donirati pacijentkinjama obolelim od raka dojke koje su bile na mastektomiji.

Njene grudi u zadnjih su godinu dana porasle sa veličine H do L, najveće na popisu veličina za grudnjak u Velikoj Britaniji. Za poređenje, između najmanje A veličine i L je razlika od 18 brojeva. Grudnjak za tako velike grudi jako je teško pronaći na tržištu.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156699016082756&set=a.10151404928272756&type=3

Ona tvrdi da su se njene grudi u poslednjih godinu dana povećale za četiri broja i da joj smetaju dok obavlja bilo kakve poslove, leđa ju znaju boleti. Odlučila ih je smanjiti na račun zdravstvenog sistema u Velikoj Britaniji jer su dovoljno velike da taj trošak ne mora snositi sama.

– Nikada nisu bile toliko velike, bole me leđa, ne mogu hodati, ne mogu se urediti kako treba. Jako sam ograničena oko onoga što mogu činiti, a to sve utiče i na moje mentalno zdravlje – rekla je i dodala da je ranije bila vrlo nervozna zbog odlaska pod nož, ali nakon što joj je dečko početkom godine umro od srčanog udara, shvatila je koliko je zapravo srećna i želi poboljšati kvalitet svojeg života.

Na Fejsbuku je pokrenula stranicu za prikupljanje donacija za obolele od raka dojke, a uz to je napisala: ‘Dobila sam lep dar u obliku svojih velikih grudi, a to mi je, nadam se, pružilo priliku da doniram tkivo iz svojih dojki ženama obolelima od raka’.

Gepostet von Alice Whiskin am Montag, 2. September 2019

– Samo jedan darivatelj tkiva može pomoći do deset pacijentkinja. Život nije stvar onoga što imate i kako izgledate. Darovati svoje tkivo nekome i tako mu pomoći je nešto na što ću biti jako ponosna, jer meni ne treba – ispričala je.

Nada se da će nakon zahvata njene grudi biti manje za otprilike osam veličina.

– Operacija će trajati četiri sata. Imaću lažnu bradavicu i neću moći dojiti dobijem li još jedno dete. Postoji deset posto šansi da će opet narasti, ali ako to sve na kraju ne uspe, volela bih da se o ovoj temi barem više govori – dodala je.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORespreso.rs