JEDNOG ZNAKA SE DOBRO PAZITE: Horoskop otkriva ko vara, a ko vam je vjeran

0
3171

Kojim partnerima možete vjerovati, a sa kim morate biti oprezni sve vrijeme? Svako ko je prevaren od strane voljene osobe, zna iz prve ruke kako je izdaja bolna, a najmanje što želite je da ponovo prođete kroz isto iskušenje.

Astrolozi su otkrili obrazac na osnovu ličnih karakteristika znakova horoskopa. Neki od znakova Zodijaka varaju svoje partnere mnogo češće od drugih. Osim toga, svako od njih ima svoje razloge za to.

Mi ćemo vam dati neke “kosmičke dokaze” koji vam mogu pomoći da saznate šta možete očekivati od novog partnera?

Ovan

Mogućnost izdaje od strane Ovna su 50/50. S jedne strane, oni ne bacaju riječi u vjetar i uvijek ispunjavaju obećanje. S druge strane – lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu banalno. Ukoliko vas energetski Ovan prevari, onda najverovatnije, nije bilo dovoljno emocija i dinamike u odnosima. Oni su veoma aktivni, a ako partner nije u stanju da održi njihov ritam, oni lako nastavljaju da se kreću napred bez partnera. Pored toga, Ovnovi su vlasnici čvrstog ega koji zahtjeva stalnu pažnju.

Bik

Jedan od najvjernijih pratilaca za život. Ako takvog čoveka imate, to je često zauvijek. Oni ozbiljno vjeruju u “ljubav do groba” i “bračne zavjete.” Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara. To će biti neka vrsta osvete ili čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete da sumnjate u njegovu odanost.

Blizanci

Držite oči otvorene – ovi partneri su veoma nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka često je potrebna “intelektualna stimulacija” – i očekuju da im uvijek bude zanimljivo u razgovoru. U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali rijetko kreću iz virtuelnog prostora u stvarnost. Redovno podstičite interesovanje za Blizance seksualno i mentalno i možete biti sigurni da neće otići nigdje.

Rak

Još jedan znak Zodijaka sa prilično niskim nivoom povjerenja. Razlozi za nejerstvo – pronalaženje grešaka i sanjarenje. Oni ne znaju šta žele od života, ali zahtjevaju beskrajnu pažnju. Rakovi su izuzetno nesigurni, a ponekad je i varanje njihov očajnički način da povećaju svoje samopouzdanje. Osim toga, oni uspjevaju da okrive partnera i ne priznaju krivicu.

Lav

Na prvi pogled, samouvjereni Lavovi izgledaju kao alfa muškarci koji su spremni da promijene žene kao rukavice. U stvarnosti, to nije istina. Oni su zaista “u toku” sa atraktivnim izgledom suprotnog pola, ali u isto vrijeme, oni su beskrajno lojalni svojoj “Kraljici”. Ovaj kvalitet čini Lavove vrlo pouzdanim partnerima. Sa jednim upozorenjem! Ni pod kojim uslovima ne smijete da budete bolji, bogatiji, uspješniji, ili talentovaniji od njega.

Djevica

Izdahnite- njima sigurno možete vjerovati. Takvi ljudi se razlikuju po kompleksnoj želji za samoćom, meditacijom i stalnim prilično normalnim životom. Još jedna karakteristika znaka – Djevice su vrlo izbirljive u pogledu eventualnih seksualnih partnera.

Vaga

Na kraju, Vaga je uravnotežen i sasvim fer horoskopski znak. Vaga je stabilna, ozbiljno preuzima obaveze, tako da obično ne ide u prevare. S druge strane, ona voli da flertuje, tako da može (čak i nenamerno) da bude uvučena u situaciju u kojoj flert ode predaleko. Vaga ne zna kako da sakrije svoja osjećanja, pa ako dođe do varanja, budite uvjereni, priznaće vam sve.

Škorpija

Jedan od najstrastvenijih, ali potpuno nepouzdanih ljubavnika. Ovo je upravo slučaj kada nevjerstvo dolazi isključivo iz fizioloških potreba. Stoga, jedan od najboljih načina da vežete Škorpiju, ali zvuči trivijalno je seks: čest, raznolik, inventivan …

Strijelac

Baš kao Ovan i Lav, vatreni Strelac stalno ima potrebu za akcijom i avanturom, uključujući i spavaću sobu. Ako dijelite avanturistički duh Strijelca i previše ne ograničavate njegovu slobodu, on može biti veoma pouzdan partner. On je spreman da vam posveti svu svoju pažnju, ali u isto vrijeme, čvrsto vjeruje u ljubav.

Jarac

Partneru Jarcu se može vjerovati 100%. Smiren i sabran, Jarac je disciplinovan da čak i kada je u pitanju veliko iskušenje, može da se zaustavi na vrijeme. Oni zahtjevaju poštovanje i divljenje od strane žena, stalno treba da se osećaju da su posebni i nevjerovatni.

Vodolija

Njihove želje se brzo mijenjaju – nikad ne znate šta da očekujete od Vodolije u sljedećoj sekundi. Osim toga, takvog čovjeka je vrlo lako zanijeti. On može da ide za ljubavnom avanturom, objašnjavajući sebi da je samo slučajnost.

Riba

Sanjalački vodeni znak sa bogatom i živom maštom. Ovo je prilično vjeran partner koji ne štedi na poklonima i stalno traži načine da vas prijatno iznenadi. Jedina stvar koja može da prekine njegovu zakletvu o vjernosti je ta što se porodični život čini dosadan Ribama. A ako se na horizontu pojavi iznenadna ljubavna prilika (vjerujte, znaju kako da privuku romansu iza ušiju) – mogu da podlegnu njenom uticaju.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovi.ba