Korisnici Reddita opet su se iskazali i ovaj put sve prosvijetlili pričama koje su doživjeli u zatvoru. U nastavku možete pročitati neke od zanimljivijih:

sok-zatvor

Vuk i janje

Korisnik Reality_Facade napisao je:

“U zatvor nam je došao neki novi tip koji je izlazio iz kreveta samo po hranu i tuširanje. Samo je ležao i čitao, a ponekad rješavao križaljke.

Drugi tip, kojeg su zvali Vuk, bio je neki samozvani vođa našeg bloka. Jednog dana za ručkom, Vuk je nagađao da je šutljivi tip u zatvoru zbog nekakvog sek*ualnog napada i počeo ga provocirati.

Šutljivi tip ga je ignorirao satima, što je bilo dosta impresivno jer je Vuk bio zastrašujuć. Kasnije tog dana, Vuk ga je gađao korom naranče i šutljivi tip ga je nastavio ignorirati, mirno je odložio knjigu, protegnuo se i izgledalo se kao da naprosto odlazi.

No, u jednom trenutku se naglo zaletio prema Vuku, pribio ga uz zid i nešto mu prošaptao.

Vuk nije htio reći o čemu je bila riječ, no šutljivog tipa su nekoliko dana kasnije premjestili u drugi blok i nikada nismo saznali zbog čega je u zatvoru.”

Prvi dan

Korisnik DeucesCracked napisao je:

“Završio sam u zatvoru zbog neplaćanja kazne za prebrzu vožnju. No, najveći problem je što sam završio u zatvoru u isto vrijeme kada je izvršena velika racija nad nekim opakim dilerima pa sam bio okružen pravim kriminalcima.

Prvi dan u zatvoru proveo sam u strahu i grču, a kada je konačno došlo vrijeme za obrok, bio sam u nekom nesvjesnom stanju.

Rekli su mi da stanem u red u kantini i poslušao sam ih, doteturao sam poput zombija, uzeo hranu i pokušao naći mjesto kada sam shvatio da me svi gledaju, od stražara do zatvorenika.

No, svi su izbjegavali moj pogled pa sam sjeo na prvo slobodno mjesto i počeo jesti. Na kraju sam shvatio da postoji ogroman red, a ja sam jednostavno došao i uzeo svoju hranu bez čekanja pa su svi pomislili da sam neki okorjeli zločinac.”

Čovjek s baterijom

Korisnik mythrowawaymine napisao je:

“Radio sam na odjelu za zatvorenike sa psihičkim problemima. Na odjelu je najčudniji bio muškarac koji je hodao s baterijom koju bi držao na zidu, duboko disao i mrmljao nešto zatvorenih očiju.

Vjerovao je da zgradu čisti od zla. Nikad nisam saznao što je radio s baterijama, je li uvijek imao istu ili je nabavio novu kad bi se jedna ispraznila”.

Iznenađenje!

Korisnik muffinmilky piše:

“Kada sam bila u zatvoru, zatvorenice su se često pokušavale ubiti pa smo se rotirale kao nadzornice kojima je zadatak paziti na djevojke i pozvati stražare ako se netko pokuša ubiti.

U jednoj ćeliji bila je mlada djevojka, od oko 18 godina, koja je satima plakala i preklinjala da želi sok. Toliko je naživcirala stražu da su joj na kraju odlučili donijeti sok.

No, kada su otvorili ćeliju, lupila je stražara po gu*i, uzviknula Bazoonga! i počela twerkati. Stražar je isprva bio izbezumljen, a onda joj je stavio lisice i vratio je u ćeliju. Zbog udaranja po gu*i bila je optužena za napad na policajca”