Kad sretnete OVIH 13 životinja, one vam nose određenu poruku – evo koju!

0
9503

Kad sretnete određene životinje, one vam nose određenu poruku. Nekoliko je američkih plemena vjerovalo da svaka životinja nosi svoju poruku i informaciju.

Životinje su svjesna, osjetilna bića i važno je da se prema svim živim bićima odnosimo s istim dostojanstvom i poštovanjem koje i mi očekujemo. Drevni narodi su se oduvijek smatrali životinje svetim bićima i njihovo se ponašanje često koristilo kao trag, kao znakove koje šalje Majka Zemlja, piše The earth child.

Promatrajući ponašanje životinja, možemo bolje razumjeti energiju oko nas i dobiti dublji uvid u intuitivne poruke i znakove.

Baš kao što imamo duhovne vodiče, također imamo duhovne životinje. Često će duhovne životinje doći u naše živote da nam daju poruku ili da nas poduče nešto o vlastitoj sposobnosti i snazi. Katkad će životinja na kratko vrijeme ući u naš život da nam ukaže na nešto na što moramo obratiti pažnju.

Životinje koje uobičajeno nose poruke i njihovo značenje

Sokol

Jaki sokol ima oštre oči i jaka krila. Ako neprestano viđate sokola ili slike sokola, to može biti znak da morate nešto bolje razmotriti prije nego što nastavite.

To može biti i znak da će se u vašem životu uskoro pojaviti važan učitelj ili lekcija.

Orao

Orao je znak duhovne zaštite i predstavlja višu svijest.

Ako često viđate orla ili slike orla, to može značiti da transcendirate ili se uzdižete u novo područje svijesti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORatma.hr