KADA JE VIDEO LICE SVOJE BEBE, POBEGAO JE I OSTAVIO PORODICU: Šta se desilo 20 godina kasnije?

0
210306

Kratka suknja, visoke štikle, duga kosa, zgodna figura – otpozadi izgleda kao svaka mlada žena. Ali kada se okrene, ljudi se preplaše!

Sve je počelo pre 21 godinu kada je Irina Nezenceva primetila duboke bore na licu njene bebe Katije. Lice ove bebe starilo je brzo i to ne samo iz dana u dan, već iz sata u sat. Doktori su dijagnostifikovali Katiji progeriju, i da malena neće živeti duže od godinu dana.

Irinin muž, preplašen od sopstvene ćerke i njenog stanja, ostavio je i svoju ženu i dete:” Ja ne mogu ovo da podnesem” – je poslednje što je rekao Irini o ćerki.

Irina je odlučila da nastavi sa svojim životom i da omogući svom detetu najsrećnije moguće detinjstvo koje može. Ponašala se kao da je svaki dan Katjin poslednji.

katja-starost-beba-1

Ipak, uprkos svim doktorskim prognozama, Katja je nastavila da raste kao i svako drugo zdravo dete. Kako je rasla, morala je da se suočava i sa zadirkivanjima i vrređanjima od strane druge dece. “Bako, zašto nosiš kratku suknju” ili “zašto se praviš da si dete, baba?!” Kad god bi čula tako okrutne reči, Katja je počinjala da plače.

katja-starost-beba-2

Ali tek kada je krenula u školu, Katja je shvatila koliko je zapravo drugačija od ostale dece. “Tek tada sam shvatila da nisam kao ostali. Kad god bih se okrenula svi su me se plašili”, rekla je.

“Pitala sam se, šta li sam uradila da ovako nešto zaslužim? Ali nije bilo odgovora. Onda sam mislila, možda mogu da pridobijem ljude ne svojim licem, već svojim znanjem, pameti, šarmom i ljubaznošću. Sigurna sam da je najbitnija stvar kod neke osobe – njegova duša.”

katja-starost-beba-3

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORkurir.rs