Majka je donijela svoju bebu na posao, šefica ju je fotografirala u trenutku dok se odmarala

0
10001

Majke znaju da je briga za bebe jako divan proces, ali da nije uvijek tako lagan. Čak i najneumornije majke koje su uvijek pune energije trebaju poneki odmor, čak i ako neće imati vremena raditi ono za što su plaćene.

Malody Jett Blackwell je uživala u jednom takvom tihom trenutku kada ju je šefica uhvatila kako se odmara u uredskoj stolici držeći svoju novorođenu bebu na trbuhu.

Melody je bila sretna što je dobila odobrenje da radi od kuće nakon svog poroda, ali je znala da će se uskoro trebati vratiti na posao. Iako je bila uzbuđena što joj je šefica dopustila da sa sobom dovede svoju bebu Noru-Jo, Melodyno se raspoloženje promijenilo nakon što je njezina šefica dala komentar o bebama na radnom mjestu.

Nekim je majkama majčinstvo kao šetnja u parku, barem tako misli Melodyna šefica. Nakon što je uslikala Melody tijekom rada na poslu, njezina je šefica pomislila da je taj trenutak tako divan da ga treba podijelili. Nakon što je šefica učitala fotografiju na Facebook stranicu Maryland Farms Chiropractic, nije znala da će dobiti tako puno pozornosti. Šefica i radnica su mislile da je fotografija jako slatka.

„Majke koje rade. Ona to čini tako lakim. Pomaže i što je beba Nora-Ju jako draga i sretna što je blizu mame. Možete li ovo podijeliti? Trebamo više velikih i malih poslova u kojima se ovakve stvari dopuštaju. Maleni tako brzo odrastaju. Majke koje radite, objavite fotografije sebe i svojih malenih dok radite.“

Melody je i dalje mogla raditi od kuće, ali je ponekad bila potrebna dodatna pomoć kod kiropraktičara gdje je radila. Budući da je dojila, njezinoj šefici nije bio problem davati joj dodatne stanke.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot