Majka koja očekuje trojke je podijelila svoju priču na Instagramu, a onda je dobila nevjerojatnu reakciju

0
1216

Sva ta dobrota od potpunih stranaca joj je jako puno pomogla.

Rađanje je predivno. No nije uvijek baš i lagano. Majka koja očekuje trojke okrenula se društvenim mrežama kako bi dokumentirala svoju (ponekad neugodnu) trudnoću.

Tada je otvoreno podijelila priču o svojoj oteklini i tijelu nakon porođaja. Internet joj je odgovorio na nevjerojatan način.

Danas se čini da samo slušamo priče o tome kako se Internet koristi na zlostavljanje, ponižavanje i još mnogo toga negativnog. Tako da je vrlo lijepo pročitati i nešto pozitivno. Zbog toga su objave Marie Nordo Jorstad tako divne.

Maria (36) već ima dvogodišnjeg sina. Tako da ju je jako iznenadilo kada je saznala da očekuje drugu bebu, ali i treću i četvrtu.

Majka koja očekuje trojke dijeli svoje iskustvo na internetu

Marija je odlučila dokumentirati svoju trudnoću na Instagramu. Dijeli iskustva pod imenom @triplets_of_copenhagen, a ona se odnose na rast njezine djece.

Pogled na njezin jako velik trbuh je podsjetnik na velike mogućnosti ženskog tijela. Bog ih je dizajnirao kako bi nosila i rađala Njegova malena čuda.

https://www.instagram.com/p/BnhWVT2iwgT/?utm_source=ig_embed

Maria se ni sama nije mogla prestati čuditi i diviti svom trbuhu:

„Čudno je što imam toliki trbuh, a još mi je čudnije što on može tako stajati bez da padne prema dolje“, našalila se u kompoziciji fotografija koje pokazuju velik rast njezinog trbuha.

Naravno, nošenje tri bebe u isto vrijeme nije lagano. Ponekad je Marija podijelila istinu o neugodnosti takve trudnoće. Od osipa, bolova, lažnih trudova i ogromnog trbuha, ona je definitivno bila u vrlo posebnoj, ali predivnoj trudnoći.

Sve u svemu, Marija je ostala vrlo pozitivna i vesela. Njezini pratitelji na Instagramu su joj pomogli tako što su ju ohrabrivali kada su dani bili teški. Uz lijepe riječi ohrabrenja, neki su joj pratitelji čak poslali stvari za bebe.

Sva ta dobrota od potpunih stranaca joj je jako puno pomogla.

Nastavak na sljedećoj stranici…

IZVORnovizivot