Majka je to iskustvo sa sinom nazvala najgorim u životu, a na Facebooku je objavila i fotografije sina kako bi upozorila druge roditelje.

Majka iz Engleske opisala je kako je njezina inače zdravi petogodišnji sin vrlo brzo razvio simptome koronavirusa te završio u bolnici i pitao je hoće li umrijeti.

Lauren Fulbrook iz Worcestershirea kaže kako je njezin sin brzo razvio simptome, uključujući temperaturu od 42 °C, halucinacije i povraćanje. Lauren kaže da se bojala za sinov život dok je bespomoćno ležao u bolničkom krevetu i pitao je: “Mama, hoću li umrijeti?”

Objavila je fotografije sina kako bi upozorila druge roditelje

To iskustvo Lauren je nazvala najgorim u životu, a na Facebooku je objavila i fotografije sina kako bi upozorila druge roditelje da se i njihova inače zdrava djeca mogu zaraziti koronavirusom.

Gepostet von Lauren Fulbrook am Samstag, 21. März 2020

Majka je opisala kako se zdravlje njezinog sina narušilo nakon što je prošli tjedan bio na plivačkom treningu. Prvo je mislila da se nagutao klora nakon plivanja, no kašalj mu se zatim pogoršao i u utorak je dobio temperaturu. U četvrtak dječak je imao temperaturu 42.3 °C pa je nazvala hitnu.

Haluciranio je i plakao te govorio da će mu glava eksplodirati

Ekipa hitne koja je došla do njih spustila mu je temperaturu, no nisu ga mogli primiti u prepunu bolnicu pa su rekli majci da nazove hitno ako mu se stanje pogorša.

Gepostet von Lauren Fulbrook am Samstag, 21. März 2020

Kasnije te večeri dječak je povraćao, halucinirao i plakao te govorio kako osjeća da će mu glava eksplodirati. Odveden je u bolnicu, a nakon testa, potvrđeno je da je zaražen koronavirusom.

Gepostet von Lauren Fulbrook am Samstag, 21. März 2020

Dječaku se stanje poboljšalo

Nakon noći u bolnici, Alfie je pušten kući i sad je u samoizolaciji. Za bolnicu mama je imala samo riječi hvale, a kaže i kako se dječak polako oporavlja. “Nakon osam dana, još uvijek se oporavlja”, rekla je.

Gepostet von Lauren Fulbrook am Samstag, 21. März 2020

Njezina objava postala je viralna na Facebooku, a u međuvremenu objavila je kako je njezin sin sve bolje. Upozorila je i ljude da virus shvate ozbiljno. “Samo sam htjela da ljudi shvate ovo ozbiljno i da se prestanu ponašati kao da nije ništa i da se neće zaraziti. Možda i neće, ali mogu virus prenijeti drugima. Ja se ne mogu samo isključiti jer imam kćer staru 18 mjeseci i Alfieja koji je još bolestan. Ovo mi je bilo među najgorim iskustvima u životu, jer sam slušala sina kako me pita hoće li umrijeti, a panika koju sam vidjela u njegovim očima mi je slomila srce”, rekla je majka koja je na Facebooku i zahvalila svima na riječima podrške, prenosi Index.