Mlada smršavila 63 kilograma, zaprepastila je goste na vjenčanju

0
1366

Pretila mlada je izgubila 63 kilograma prije svog dana vjenčanja i svojom preobrazbom zgranula goste.

Claire Williams (44) iz Walesa provela je većinu života tješeći se hranom. Visoka je 152 centimetra i težila je 125 kilograma, pa se pomirila s tim da će uvijek biti gojazna.

Međutim, kad je netko okrutno zadirkivao njenog zaručnika Matthewa (50) da je u vezi s “debelom ženom”, odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i krenuti putem zdravlja.

Sad je neprepoznatljiva. Do oltara je prošetala s upola manje težine i time zaprepastila obitelj i prijatelje na svom vjenčanju.

Just a reminder not 2 go back!!!!!

Gepostet von Claire Williams am Sonntag, 18. August 2019

– Da sam ostala gojazna, mislim da ne bih imala hrabrosti prošetati do oltara. Gubitak kilograma me je u potpunosti preporodio. Sad sam puna energije. Osjećala sam se divno na svojoj svadbi – zadovoljna je Claire.

Budući da je bila bucmasta i kao dijete, Claire je postupno na težini kroz godine, pa je napomenula da se s tim bila pomirila.

Gepostet von Claire Williams am Mittwoch, 25. September 2019

– Svaku hranu koju bih vidjela bih strpala u usta. Jela sam velike količine kruha, skoro veknu dnevno. Jela sam ga uz svaki obrok dnevno – prisjeća se Claire.

Težina ju je sprječavala i da bude mobilna. Kad bi sela na sjedište u avionu, ne bi uopće ustajala, u strahu da pojas neće ponovno moći vezati.

Međutim, nakon gubitka kilograma, Claire je shvatila da ima i izraslinu na stomaku. Doktori su otkrili da je tumor, pa su joj ga uspješno odstranili. Ispostavilo se da nije bio u pitanju maligni tumor.

Gepostet von Claire Williams am Mittwoch, 25. September 2019

Kad je upoznala današnjeg supruga Matthewa 2013. godine, Claire je dobila hrabrost da krene na put mršavljenja.

Gepostet von Claire Williams am Samstag, 31. März 2018

– Matthew me bezuvjetno voli. Upoznao me je kad sam bila gojazna. Ljudi bi ga pitali zašto je u vezi sa takvom ženom. Da nemam njega, ne bih bila zdrava i sretna žena kakva sam danas – smatra Claire.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORtelegraf