Mladi košarkaš pet godina nije vidio svoju obitelj, a onda su mu treneri priredili iznenađenje

0
1471

Mnogi ne mogu zamisliti da budu udaljeni od svoje obitelji toliko dugo. Njegovi su treneri razumjeli kako se on osjeća te su se dosjetili nečeg vrlo lijepog.

Fakultetskom je košarkašu nedostajala kuća, a njegovi treneri su to vidjeli kao priliku da ga iznenade. To morate vidjeti!

Ostaviti kuću kako bi išli na fakultet je vrlo hrabar pothvat, ali i teška odluka. Može biti teško kada morate tako dugo biti odvojeni od svoje obitelji, pogotovo za studente koji izaberu školu koja je izvan države. Upravo je to bio slučaj s Norbertasem Gigom.

Norbertas se preselio u Ameriku kako bi pohađao Jacksonville State kao košarkaš. On je iz Litve te nije bio kod kuće niti je vidio svoju obitelj punih 5 godina. Mnogi ne mogu zamisliti da budu udaljeni od svoje obitelji toliko dugo. Njegovi su treneri razumjeli kako se on osjeća te su se dosjetili nečeg vrlo lijepog.

Cijelo ga je osoblje pozvalo u hotelsku sobu za konferencije prije Ohio Valley prvenstva 2018. Norbertas je mislio da njegovi treneri žele održati razgovor o prethodnoj utakmici, ali su oni imali nešto posve drugo na umu. Željeli su ga iznenaditi posjetom njegove majke. I uspjeli su!

Trener mu je rekao: „Dosta mi je što se sam moram nositi s tobom“, te je otvorio vrata konferencijske sale i rekao Norbertasovoj mami da uđe. Kada ju je ugledao, bio je šokiran. Skočio je i u nevjerici ponavljao: „Ne“.

Nije mogao vjerovati da je bila pred njim. Visoka košarkaška zvijezda se odmah rasplakala te je zagrlio svoju mamu. A ona je bila jednako sretna što je mogla vidjeti svoga sina.

IZVORnovizivot