MUŠKA PAŽNJA Rade OVE stvari i time vam dokazuju da vas vole! Broj #7 će vas jako nasmijati!

0
2557

Veze mogu biti malo nezgodne. Možda se viđate sa nekim ali ne znate da li vas voli. Kako stvarno to da znate? Ovi znaci vam mogu pokazati istinu.

Poruka za dobro jutro

poruka-za-dobro-jutro-0

Ako vam ujutru pošalje poruku, to znači da ste mu prva misao u glavi. Čak i pre nego što dan počne, on želi da ga podeli sa vama. To je siguran znak ljubavi.

Uvek je srećan da vas vidi

uvek-je-srecan-da-vas-vidi-1

Bez obzira kakav mu je dan bio, možda je umoran od posla, ali uvek mu se pojavi osmeh na licu kada vas vidi. Vi ste svetlost njegovog života i ponosite se time.

Pažljivo vas sluša

pazljivo-vas-slusa-2

Istina je da devojke mogu govoriti beskrajno dugo, ali ako je neko zaista zainteresovan za vas, on će sve to slušati sa strpljenjem. Neće se žaliti ako pričate mnogo, jer zna da izgledate lepo kada govorite iz srca.

Poštuje vaše mišljenje

postuje-vase-misljenje-3

Ako imate da kažete nešto o njegovoj frizuri, odeći ili nešto u vezi posla, on će uzeti u obzir vaše mišljenje. Ako mu je bitno vaše mišljenje, onda ste mu i vi bitni.

Ne smeta mu kada zauzmete veći deo kreveta

ne-smeta-mu-kada-zauzmete-veci-deo-kreveta-4

Iako ste manji od njega, on vam i dalje omogućava da zauzmete najviše prostora na krevetu, samo da bi se stisnuo na jednoj ivici. To je pažljivost!

Uvek je tu da pomogne

uvek-je-tu-da-pomogne-5

Bilo da ste bolesni ili vam je potrebna pomoć oko namirnica ili prosto imali težak dan na poslu, vaš dečko je tu za vas bez obzira na sve.

Pamti sve bitne datume

pamti-sve-bitne-datume-6

Prilično je neverovatno kako vaš dečko pamti važne datume kao što su godišnjice, rođendani i slično. To znači da su ti datumi i njemu podjednako važni.

Iznenadi vas bez razloga

iznenadi-vas-bez-razloga-7

To ne mora da bude ništa veliko, ali ponekad se pojavi na pragu sa kolačićima koji vam se dopadaju ili uspe da u pauzi sa poslom svrati na ručak. Ove male stvari su siguran znak da vas voli.

Uživa u stvarima koje vi volite

uziva-u-stvarima-koje-vi-volite-8

Čak ide sa vama u spa centar nedeljom, umesto da gleda utakmicu. Voli da je sa vama i stalo mu je do vaših interesovanja.

Voli romantične momente sa vama

voli-romanticne-momente-sa-vama-9

On voli da provodi vreme sa vama jer vas tako bolje upoznaje.

Ponosan je na vas

ponosan-je-na-vas-10

Tretira vas kao princezu i hvali čak i najmanja dostignuća.

Ophodi se zaštitnički

ophodi-se-zastitnicki-11

To ne znači da bi se potukao sa svakim muškarcem koji bi govorio sa vama. Ali vaš partner će vas definitivno braniti pred svojim prijateljima i uraditi sve za vas.

Voli maženje

voli-mazenje-12

Nije istina da samo devojke vole da se maze. Ako vas partner stvarno voli, onda uživa kada ste blizu i mazite se.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORfokuzz.com