NAJLEPŠA DJEVOJČICA AMERIKE KRILA JE BOLNU TAJNU: Majka je tjerala na dijetu, solarijum…Evo kako izgleda danas!

0
2242

Lice ove devojčice vam je vrlo verovatno poznata – prethodnih godina ona je nekoliko puta pobeđivala na različitim takmičenjima lepote, a bila je proglašena i za najlepšu devojčicu u celoj Americi.

Njena majka Miki uvela ju je u svet takmičenja kada je imala samo dve godine, insistirajući na tome da plavokosa Edin uvek bude doterana, sa savršenom frizurom, našminkana i obučena u damske haljinice od tila.

Miki je do te mere želela da “sačuva lepotu” svoje ćerkice da ju je terala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na koncu svega svakodnevno joj je davala i energetske napitke, kako bi Edin bila dobro raspoložena.

View this post on Instagram

Lil me…

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame – kontinuirano je imala jake glavobolje, a dobila je i probleme sa probavom.

Kasnije su na svetlost dana isplivale i informacije da je Miki često tukla ćerku, a u cilju toga da Edin “stvori otpor prema stresnim situacijama”.

View this post on Instagram

#memorymonday

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on

Na kraju je ova majka upozorena da mora da promeni ponašanje kako joj država ne bi oduzela dete, a i sama Edin je rešila da prestane da se takmiči kada je napunila šest godina i osvojila 300. titulu!

Danas ona ima 14 godina, a i dalje se bavi modelingom, ali u daleko manjoj meri. Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je autobiografsku knjigu, a okušala se i u blogerskim vodama.

Popularna je i na Instagramu gde je prati više od 40 hiljada ljudi, a istakla je da bi volela da s posveti glumi i muzici u budućnosti, te da pokrene sopstvenu proizvodnju dečje garderobe.

View this post on Instagram

From NY and Gallory Row Studio by Olesja Mueller

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on

https://www.instagram.com/p/BtJMvT5Dxal/?utm_source=ig_embed

Uprkos tome što je ova tinejdžerka uspela donekle da se vrati normalnom odrastanju, posledice oduzetog detinjstva su trajne, što se da videti i po njenom izgledu, ali i stilu života koji nalikuju jednoj 20-godišnjakinji.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORespreso.rs