Najveća porodica ne prestaje da se širi: Čekaju 21. dijete, a već imaju i troje unučadi! (VIDEO)

0
439

Najveća britanska porodica u januaru je dobila 20. prinovu, a roditelji Noel i Su Radford obećali su da im je to zadnje dijete. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije ispostavilo se da će ipak još jednom postati roditelji.

I Su i Noel su kao djeca bili dati na usvajanje, a davne 1989. godine ona je prvi put ostala trudna. Tada je imala samo 14 godina, ali je odlučila da zadrži dijete.

Četiri godine kasnije oni su se vjenčali i vrlo brzo dobili i svoje drugo dijete – Sofiju. Godinu dana kasnije iščekivali su Kloi, i od tada djeca ne prestaju da stižu u njihov dom.

“Planirali smo da imamo troje djece, ali toliko smo uživali u njima da smo samo nastavili da ih rađamo. Postali smo zavisni od djece, jednostavno to volimo”, govori majka.

Njihov prosječan dan počinje u 6:30 ujutru i ne završava se prije 23 sata. Porodica ne živi od pomoći države nego su vlasnici pekare koja dobro posluje.

Žive u kući koja ima 10 spavaćih soba, a svakodnevno samo za doručak troše 19 litara mlijeka, 3 litre soka i 3 kutije žitarica.

Su i Noel su već i baba i djed. Njihovo drugo dijete, kćerka Sofija koja ima 23 godine, i sama već ima troje djece.

IZVORstil.kurir.rs