Napušteni pas je ležao u prljavštini, a istina o njegovim vlasnicima je sve šokirala

0
1190

Bez svoje obitelji Larry nije znao što činiti.

Psi ne odustaju od svojih obitelji, bez obzira na sve. Zapuštanje, zlostavljanje, napuštanje – neopisivo je koliko toga pas može pretrpjeti boreći se za malo ljubavi i pažnje.

Preslatki žuti labrador Larry je ostavljen od svoje obitelji. Kada su se preselili, sebično su ga ostavili da se brine sam za sebe.

Larry možda nije jako mlad, ali je imao samo 8 godina i mnogo ljubavi za ponuditi. Bez svoje obitelji Larry nije znao što činiti.

Hodao je ulicom te se sakrio na parkiralištu jedne tvrtke. Mjesecima je ležao na zemlji sretan kada bi mu neki vozač kamiona dobacio hranu.

Jedna je dostavljačica neprestano viđala Larrya te je primijetila kako je gladan, zanemaren i usamljen pa je odlučila nešto učiniti. Trebala se ponovno vratiti na posao tako da je napravila Instagram račun za Larryja i podijelila njegovu nevolju s drugima, nadajući se da će netko vidjeti objavu i pomoći mu.

https://www.instagram.com/p/BkL3xH8BhzE/?utm_source=ig_embed

Na svu sreću, Sasha Abelson je vidjela Larryjevu fotografiju. Sasha je voditeljica azila za životinje te je odmah poslala volontere u akciju.

„Čim smo vidjeli objavu zamolili smo volontere da nam donesu psa, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.“

Larry nije mogao podnijeti činjenicu da mora ostaviti dom u kojem je proveo 8 godina, ali su ga nakon nekog vremena uvjerili da pođe s njima. Vozili su se dva sata do Sashe.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot