NAUČNO DOKAZANO: Mjesec u kom ste rođeni određuje bolesti koje vas čekaju u životu!

0
177

Mjesec u kojem ste rođeni može da odredi mnogo više od horoskopskog znaka. Istraživači tvrde da postoje i naučni razlozi zbog kojih treba da obratite pažnju na mjesec u kojem ste rođeni, prenosi američki “Tajm“ i italijanski “Korijere dela sera“.

dan-rodjenja-bolesti-1

Iako nije uobičajena praksa ozbiljnih akademskih istraživača, Tatoneti se bavi nečim potpuno neočekivanim za one koji su se navikli na istraživanja bioloških i molekularnih uzroka ljudskog zdravlja.

Proučavajući veliku bazu podataka pacijenata koju je Medicinski centar Kolumbije razvijao posljednjih godina, Tatoneti i njegov tim su prvi put posmatrali – da li mjesec rođenja ima veze sa nastankom pojedinih bolesti.

Tatoneti je utvrdio da je od 1668 bolesti koje su primijećene kod pacijenata, 55 pokazalo snažnu vezu sa mjesecom u kojem su ti ljudi rođeni, a Tatoneti tvrdi da to nije slučajnost. Utvrđena je veza sa 16 bolesti koje niko do sada nije povezivao sa mjesecima, a među njima je veliki broj onih koji su u vezi sa zdravljem srca.

Astrologija se temelji na mjesecu u kom ste rođeni, što šteti ovakvim istraživanjima, jer ona nema nikakvih naučnih dokaza koji je potvrđuju. Doba godine u kojem ste rođeni odražavaju se na vas nakon rođenja“, rekao je Tatoneti.

Pogledajte šta kažu njegova istraživanja.

dan-rodjenja-bolesti-2

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: kurir.rs