Nikada se ne biste okrenuli za njima na ulici, a one su najtraženiji supermodeli (FOTO)

0
3778

Na modnoj pisti su djevojke koje smatramo supermodelima i najljepšim na svijetu.

No, kada ih sretnemo na ulici, nikada ih ne bismo prepoznali, a kamoli se okrenuli za njima.

Jednostavno, na pisti su ljepotice, a u stvarnom životu, sasvim obične djevojke. Složit ćete se, u stvarnosti, ili u svojoj blizini poznajete hiljadu puta ljepše i privlačnije djevojke, ali one nisu na pisti i nisu modeli, a kamoli tražene od strane modne industrije.

Zašto je to tako, ni nama nije razumljivo, ali bilo kako bilo, pogledajte kako ti supermodeli izgledaju u stvarnosti.

Laura O'Grejdi

laura-ogrejdi

Ova 19-godišnja djevojka godinama je bila na meti zlobnika zbog izgleda svojih ušiju, ali zbog neobičnog izgleda danas je jedna od najtraženijih modela na svijetu.

Molly Bair

moly-bair

Amerikanka Molly Bair, po sopstvenom priznanju, nikada nije ni sanjala da će se baviti manekenstvom a kamoli da će završiti na naslovnoj strani italijanskog “Voga”. Tim prije što je u djetinjstvu, zbog neobičnog izgleda, često bila meta grubih vršnjačkih šala.

Issa Lish

issa-lish

Issa je imala samo 14 godina kada je zakoračila u svijet modelinga, a otkrio ju je skaut dok je za kaznu zbog loših ocjena u školi radila u suši restoranu svog oca. Issa je meksičko-japanskog porijekla a našla se na naslovnoj strani i meksičkog i japanskog Voga, piše blic.rs.

Liza Ostanina

liza-ostanina

Ruska manekenka Liza Ostanina nedavno je otkrila da je bila ubjeđena da se modni skaut sa njom grubo našalio kada joj je ponudio da snimi kampanju za jednu agenciju.

No, danas je jedna od najtraženijih supermodela.

Lindzi Vikson

indzi-vikson

Amerikanka Lindzi Vikson u svijet mode zakoračila je sa 15 godina, kada je snimila kampanju za Pradu. Njen neobičan izgled i upečatljivo lice donijelo joj je brojne modne poslove.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovi.ba