TOP 10: NAJSEKSIPILNIJIH ŽENA U POLITICI. Neke od ovih ljepotica prate skandali, a za jednu se čak priča da je osvojila i Putina (FOTO)

0
37613

Od Italije do Kanade, ove su žene sve radile na nekim nivoima vlasti, bilo u parlamentu ili vladi, i sve do jedne su definitivno seksi

Kad pomislimo na političare najčešće se prisetimo starih lica sa televizora koja se ne menjaju decenijama, no da je politika posao u koji je vrlo dobro i pametno ući, sve češće shvataju i mladi. Iako je u politici dosta manje žena nego muškaraca, ove lepotice svakako svojom pojavom rade na popularizaciji tog zanimanja kod žena. Od Italije do Kanade, ove su žene sve radile na nekim nivoima vlasti, bilo u parlamentu ili vladi, i sve do jedne su definitivno seksi.

Nikol Mineti

Inače, Mineti je bivša stomatoškinja koja je italijanskom premijeru Berluskoniju sanirala štetu na zubima nakon što ga je 2009. godine u Milanu napao jedan muškarac koji ga je udario.

Nedugo nakon toga učlanila se u njegovu stranku, a seksipilna Mineti je dobila svoje mesto u parlamentu. Na Instragramu voli da objavljuje svoje zavodljive slike.

Povukla se iz politike nakon što se našla u središtu skandala – ona je bila zaslužna za pozivanje mladih devojaka na Berluskonijeve razuzdane orgije. Osuđena je na zatvorsku kaznu, a kasnije se vratila stomatologiiji i međuvremenu se posvetila i svom novom hobiju – puštanju muzike kao DJ.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORtelegraf.rs