Maja Kovačević je na Fejsbuku podjelila pismo svoje majke koja ju je ostavila davne 1979. godine, na pragu jedne zgrade na Slaviji.

Maja je uz priloženo pismo, u komentarima otkrila ko ju je pronašao, ali otkrila i niz nelogičnosti koje su pratile njenu potragu za biološkom majkom.

Kovačevićeva tvrdi da policijski zapisnik ne postoji. Samo krivična prijava koju je napisao policajac koji je vršio uviđaj. Policajac i roditelji koji su je usvojili živjeli su u istoj zgradi, za šta Maja sluti da je slučajnost.

“Molim sve koji me poznaju, a i one koji me ne poznaju da mi pomognu da pronađem svoju biološku majku. Rođena sam 09.01.1979. Pronađena sam 14.01.1979. u stambenoj zgradi u Deligradskoj 14 na Slaviji u Beogradu. Pored mene je bila ova poruka koju je ostavila navodno moja majka.

Odnijeta sam u Zvečansku odakle sam kasnije usvojena. Već godinama pokušavam da dođem do istine kako sam se našla tog 14 januara u toj zgradi i ko me je tu donijeo i ostavio. Svi moji dosadašnji pokušaji su bili bezuspješni. Zato vas jos jednom molim da ovo moje pismo i tekst dijelite pa će se možda pronaći neko ko će moći da mi da odgovore na moja pitanja.

Želim samo da napomenem da koji god je razlog mog ostavljanja ja se neću ljutiti jer najviše od svega želim da pronađem svoju biološku majku i da znam ko sam JA i da li imam možda nekog brata ili sestru. Svima koji ovo podijelite unapred se zahvaljujem na izdvojenom vremenu i trudu da mi pomognu”.

Molim sve koji me poznaju , a i one koji me ne poznaju da mi pomognu da pronadjem svoju biolosku majku. Rodjena sam…

Posted by Maja Kovacevic on Friday, 1 April 2016