Otac natjerao 10-godišnjeg sina da trči u školu po kiši: Kada su otkrili razlog, mnogi su stali u očevu obranu!

0
2621

Otac je kaznio sina tako što ga je natjerao da trči u školu po kiši, nakon što je doznao kako je 10-godišnjak maltretirao drugu djecu u školskom autobusu.

Bryan Thornhill iz Virginije kaznu za svog sina prenosio je na Facebooku, a snimka je postala pravi hit na internetu. Napomenuo je otac kako mu sin i inače trči, tako da je ova kazna za njega bila poprilično blaga.

Naime, njegov sin izbačen je iz autobusa na tri dana jer je maltretirao drugu djecu. “To ne toleriram i ne mogu podnijeti”, govori otac čiji je potez izazvao uglavnom pozitivne reakcije.

Iako su mu neki prigovorili, većina je bila puna hvale za način kako je riješio problem, a navodno su i u školi bili zadovoljni sinovim ponašanjem ovaj tjedan. “Ovo ovdje zove se roditeljstvo”, rekao je.

“Pobrinut ćemo se da njegovi učitelji uživaju u njegovom društvu u školi, da ne ometa kolege iz razreda i sve ostalo”, govori. “Učite svoju djecu, nemojte im biti prijatelji, budite im roditelj. To sva djeca trebaju ovih dana”, zaključio je.

WATCH: Man Disciplines Son, Makes Him Run to School in Rain

A father has gone viral for his parenting methods after his son was suspended from his school bus for bullying. http://on-ajc.com/2FgTcLP

Gepostet von CMG National News am Dienstag, 6. März 2018

IZVORindex.hr