Otac obrijao glavu dok mu je kćer bila na operaciji kako se ne bi osjećala izolirano kada se probudi

0
251

Većina bi roditelja sve učinila kako bi bili sigurni da su njihova djeca dobro bez obzira na situaciju u kojoj se nalazili.

Kada je Erinin tata odlučio napraviti malenu žrtvu kako bi njegova kćer bila dobro to nije bilo šokantno, ali je njegov obzir zaista jedna od najljepših stvari ikada. Erin je podijelila svoju priču s Love What Matters te je rekla:

„Moje ime je Erin. Imam 21 godinu. Živim u New Yorku sa svojim tatom, mamom i dvije sestre. Borila sam se sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem, napadajima panike i autizmom od svoje četvrte godine.

Kasnije, kako sam odrastala, započela je i depresija. Borila sam se sa školom te su me tamo uvijek nekako zlostavljali. Moji roditelji i sestre su bili uz mene te su me podržavali bez obzira na sve.“

Erin je otkrila da su liječnici rekli da nikada neće moći završiti srednju školu, ali im je pokazala da je u krivu tako što je dobila srednjoškolsku diplomu 2015. godine. No, kada je otišla na fakultet, njezino mentalno zdravlje je počeo opadati, a njezin OKP i nervoza su postajali sve gori.

U listopadu 2017. je morala odustati od školovanja te je prijavljena u bolnicu. Dok je bila tamo liječnici su joj rekli za operaciju koja bi joj mogla promijeniti život.

Objasnila je: „Moj psihijatar, koji je radio sa mnom od moje sedme godine, je spomenuo da je istraživao učinak DBS (Stimulacije mozga) operacije na ove probleme koje ja imam. DBS je učestala operacija za osobe s Parkinsonovom bolesti i s čestim napadajima.

Za moje poremećaje se cijevi stavljaju u drugo područje mozga, ali je postavljanje baterije u prsa jednako. Ja sam prva na ovom području da sam prošla kroz ovakvu operaciju.“

„Činilo se neobično te većinom nisam bila nervozna oko operacije jer mi ona može promijeniti život. Najviše sam se brinula o brijanju glave za operaciju. Koja 21-godišnjakinja želi biti ćelava? Ionako sam jako samosvjesna te se skrivam iza kose kada sam nervozna tako da je to bila jako velika i uznemirujuća promjena.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot