Kada je Dajen Andrišak izašla iz kuće u Midltaunu u Njujorku, znala je da će njen muž provesti dan u renoviranju kuće. Ipak, Dajen je bila šokirana kada se kasnije vratila svojoj kući…

unistio-kucu (1)

Naime, jadna žena je zatekla samo ruševinu na mjestu gde je nekad stajala njena kuća. Ispostavilo se da je njen suprug Džejms Rejn buldožerom srušio njihovu kuću do temelja, a da to nikome nije najavio.

Džejms je sa kućom uništio sav namještaj, mašine za pranje i sušenje veša, grijanje i svu odjeću. Bračni par uopšte nje bio u svađi, niti su imali neke veće razmirice, zbog čega je Dajenin šok bio još veći.

Džejms je rekao da je srušio kuću jer je temelj navodno bio loš, kao i da je probao da dobije dozvolu za rušenje, ali je tada sve bilo zatvoreno zbog rođendana Martina Lutera Kinga. Kada je komšija javio policiji šta Džejms radi, odmah su se na licu mjesta našli vatrogasci, u slučaju eksplozije, jer prije demoliranja nije isključio gas, vodu ni struju.

unistio-kucu (2)

Iako niko nije povređen, Džejms je uhapšen zbog kriminalnog ponašanja i pušten je uz 300 dolara kaucije i sada ga čeka suđenje. Navodno, on se pravdao time da je probao da nazove svoju suprugu, ali se ona nije javila. Ova porodica sada živi kod prijatelja.

Dobro smo. Ja sam dobar muž, šta drugo da vam kažem – izjavio je Džejms.