Ova žena se oduvijek osjećala ‘ružnom’, a svog muža je uvjerila da samo operacijom može vratiti svoju ljepotu! Evo kako sada izgleda!

0
6962

Cynthia Stanley se oduvijek osjećala nesigurnom zbog svog izgleda. Četo je bila predmet ismijavanja vršnjaka zbog svog nosa. Zvali su je Pinokijo. Čak se i sama šalila na svom račun govoreći da bi operisala nos ukoliko bi dobila lutriji. U to je uvjerila svog muža i svoje troje djece.

Kada je 2008. godine čula za emisiju The Doctors, odmah im je pisala sa molbom da želi promijeniti svoj izgled. Njena porodica joj je pružala podršku u njenoj odluci iako se ponekad nisu slagali sa njenim mišljenjima.

Njen muž John je bio sretan kada ju je vidio uzbuđenu i sretnu jer će dobiti novi nos kojeg čeka skoro 48 godina.

U okviru show-a Cynthia nije operisala samo nos, već je obavila i operaciju vilice, face-lifting, popravak grudi, botox, te ugradila umetke u kosu.

Kada se vidjela nakon potpune transformacije, nije mogla vjerovati svojim očima. Nije mogla zaustaviti suze, također. John je također primjetio da je Cynthia samouvjerenija, i da više voli sebe, mada je on voli kako god i bezuvjetno.

”Ona je za mene i dalje žena koju sam oženio. U mojim očima se nije promijenila. Ista je” ponosno je izjavio
John.

Podijelite ovu interesantnu priču sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

IZVORvirealno