Prije desetak dana na lokalnim televizijama sa emitovanjem je ponovo startovala telenovela “Dame Chocolate“ (Ljubav od čokolade), a našu pažnju je posebno privukla junjakinja serije.

rada5

Riječ je 27-godišnjoj glumici Genesis Rodriguez, a ako vam njen lik djeluje poznato, to nije slučajno.

Sem što smo već imali prilike da je vidimo prije desetak godina u seriji “Zatočenica ljubavi“, lice lijepe glumice vas vjerovatno podsjeća i na jednu atraktivnu pjevačicu koju stalno gledamo na malim ekranima. I da, sigurno ste do sada shvatili – riječ je o Radi Manojlović.

Kako bismo vam približili sličnost Rade i njene dvojnice u našoj galeriji možete da pregledate fotografije i primijetiti da zaista postoje nevjerovatne sličnosti, pa sem toga što su lijepe i atraktivne, ove mlade djevojke su i veoma uspešne. Naravno, svaka u svom domenu.

Genesis je dijete poznatih roditelja, kubanske manekenke i venecuelanskog pjevača i glumca, pa je bilo za očekivati da će i njen poziv biti javni posao. Nakon prve uloge u seriji “Zatočenica ljubavi“ i glavne role u “Ljubav od čokolade“, glumica je odlučila da na neko vrijeme napusti klasične telenovele i ozbiljno se posveti osvajanju američkog tržišta, pa je nedavno završila snimanje filma “TIFF“.