Becky je ponosna mama triju djevojčica kojima je dala nadimke Patkica, Bubica i Pčelica. Baš kao i njihova mama, cure imaju dugu kosu, a kada se najstarija odlučila ošišati, i svoju kosu donirati onima koji su bez nje ostali zbog bolesti, njezin su primjer pratile i mlađe sestre.

Nudili su im novac za lokne, ali djevojke nisu škarama dale niti blizu sve dok najstarija nije odlučila ošišati se i kosu donirati onima kojima treba. Najstarija kćerka, koju od milja zovu Patkica tako je sjela na stolac frizera i odrezala svoju dugu kosu, ali ona nije završila na podu salona, već ju je poslala organizaciji “Lokne ljubavi”, koja prikuplja kosu i izrađuje perike za one koji su zbog bolesti ostali bez nje.

Njezin primjer slijedila je i Bubica, a potom i Pčelica. Njihov tata u potpunosti podržava cure koje nisu željele prodati svoju kosu, već su učinile nesebično i dobro djelo.
“On trpi jako puno estrogena u kući. Podržava cure i, ono najvažnije, kosu imaju na njega”, rekla je mama Becky.

kosa-humanost-rak-2

Djevojke su jako ponosne na svoju kosu, pa često rade različite frizure, pletu pletenice, slažu punđe.

kosa-humanost-rak-3

Njihova mama slaže im različite kreacije na glavi, prije odlaska u školu. Cure imaju čak i svoj blog “Babes In Hairland”, putem kojeg su podijelile neke od svojih dlakavih kreacija.

kosa-humanost-rak-4

Na blogu djevojke objavljuju još od 2008. godine, ali sada su se odlučile ošišati i čak u dva navrata kosu donirati udruzi “Lokne ljubavi”.

Njihova je kosa tako upotrijebljena za izradu perika za djecu koja su izgubila kosu, u postupcima kemoterapije. Cure su odlučile svoj hobi tako pretvoriti u nešto što ima veći značaj.