Policajac je naredio ženi da otvori prtljažnik, nije imao pojma da ga ona slika

0
22469

Umjesto da joj napiše kaznu, policajac je naredio ženi da otvori prtljažnik svog auta. Nije imao pojma da ga Thacker slika.

Kada je Chy-Niece Thacker zaustavio policajac dok je išla na intervju za posao, pomislila je da joj dan neće baš dobro proći.

Policajac, poznat kao Jenkins, zaustavio ju je jer je vidio da joj ne rade stražnja svijetla iako ih je promijenila prije mjesec dana. Polu preplašena, pokušavala je pronaći vozačku dozvolu.

No policajac ju je smirio. Samo ju je htio upozoriti na problem rekavši: „Ne brini ni oko čega. Samo ti želim reći da su ti stražnja svijetla pokidana.“

Tada je rekla policajcu da je imala problema sa svjetlima koje je nedavno promijenila, a na servisu bi joj uzeli 600 dolara za dodatnu provjeru žica.

Umjesto da joj napiše kaznu, policajac je ženi rekao da otvori prtljažnik.

Policajac nije imao pojma da ga Thacker slika, a ona je htjela pokazati svima koliko je on dobar građanin tako što je zabilježila njegovo dobro djelo.

Policajac je provjerio sva svjetla i instalacije u automobilu.

„Ne bi bilo dobro da se netko zabije u vas“, rekao joj je.

„Mogao mi je samo napisati kaznu, no policajac Jenkins je izašao iz svoje uloge policajca i postao mehaničar kako bi ja bila sigurna dok vozim.“

Napisala je da je on pravi blagoslov.

Njezina objava je dobila veliku popularnost, podijeljena je 112 000 puta. Razlog je činjenica da je predivno vidjeti javnog službenika kako se trudi za građane.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot