PRAVA LJUBAVNA PRIČA: Žena pronašla i zaljubila se u muškarca koji joj je darovao spermu

0
381

Izreka kako život piše najljepše ljubavne priče u ovom je slučaju zaista istinita.

Aminah Hart u svom je životu prošla kroz najtežu bol – njezin je prvi sin Marlon preminuo s čestiri mjeseca, a drugi, Louis, s 14 mjeseci. Uzrok njihovih smrti bio je rijedak genetski poremećaj, a Aminah je znala da je upravo ona nositeljica bolesti. Naime, dječaci su imali različite očeve, a gubitak djeteta nijedna od Aminahinih veza nije mogla preživjeti, piše Littlethings.

ljubavna-priča-sperma-1

“To se ne može izraziti riječima. Bila sam u dvije veze i izgubila dvoje djece. Tek nakon gubitka drugog sina dijagnosticirali su težak genetski poremećaj”, rekla je Aminah.

Kad je nesretna žena napunila 42 godine bila je sama i bez djece. Uvijek se zamišljala okružena djecom i baš je zbog toga donijela tešku odluku – znajući da su joj šanse 1 naprema 4 da ima zdravo dijete, potražila je pomoć banke sperme.

ljubavna-priča-sperma-2

“Dugo sam razmišljala i razmotrila sam sve mogućnosti: moju dob, socijalni status i činjenicu da nosim fatalni genetski poremećaj”, nastavlja Aminah.

Tijekom 2011. godine potražila je pomoć banke za spermu i odlučila se za onu izvjesnog Scotta Andersena. Nakon devet mjeseci rodila je malenu Leilu, zdravu djevojčicu. Dvije godine poslije, Aminahina majka Helen nagovorila ju je da potraži Leilinog oca Scotta koji je jedan od donora koji su željeli upoznati svoje dijete.

Scott, Leila i Aminah odmah su kliknuli i ona je malenu redovno počela voditi ocu. Ubrzo su Scott i Aminah shvatili da žele biti zajedno i zajedno odgajati svoju kćer.

“Zaljubili smo se. Bilo je ovo čudesno i nevjerojatno iskustvo”, zaključuje Aminah koja je pristala kada ju je Scott zaprosio.

Pogledajte video u nastavku i podijelite sa porodicom i prijateljima ovu divnu priču!

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnet.hr