Princ Hari je imao 3 godine i ležao je u bolnici. Dajanin potez je raznježio sve lekare i sestre!

0
3596

Svi znamo da je princeza Dajana bila žena sa velikim srcem, koja se širom sveta borila za ljudska prava, naročito za siromašna i bolesne od HIV-a.

Međutim, kad bi došla kući, ulazila bi u ulogu majke, koja joj je bila najdraža. Kad je bila sa svojom decom, njeno srce je bilo rezervisano samo za njih.

Dajana je bila posvećena majka, a neki detalji vezani za njeno roditeljstvo se otkrivaju i danas, 20 godina nakon njene smrti. Jedan od njenih prijatelja, otkrio je nedavno jednu situaciju, kada je princ Hari bio bolestan u bolnici.

Ne samo da je bila uz njega sve vreme u bolnici, već je zahtevala i da spava na podu, blizu njega. Nije želela da ga ostavi samog ni na trenutak, a princ je tada imao samo 3 godine.

Spavanje na podu svakako nije za princeze, ali za majku je to normalno. Ipak, osoblje bolnice se potrudilo da joj nađe dušek, da bi joj na podu ipak bilo malo udobnije.

Dajana je tada imala 26 godina

Od njene smrti je prošlo čak 20 godina. Iako ju je voleo ceo svet, sigurno je najteže njenim sinovima. Naročito kad se prisete ovakvih situacija…

Divna žena i majka!

Podelite vest sa prijateljima na Fejsbuku.

IZVORlikemag