PROROČICA IZ DABLINA: Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva

0
592

Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta, tvrdi izvjesna irska proročica koju nazivaju Marija od Božjeg milosrđa.

kraj-svijeta-smak

Papa Benedikt XVI je posljednji pravi papa, a papa Franja je lažni prorok koji vodi katolike u propast, napisala je irska proročica koja sebe naziva Marija od Božjeg milosrđa u „Knjizi istine“, koju je kler Rimokatoličke crkve u Hrvatskoj dočekao na nož.

U kontroverznoj „Knjizi istine“, koja je predstavljena prošlog vikenda u Splitu i Zagrebu, ta Irkinja tvrdi da prima poruke od svetog trojstva, Isusa i Bogorodice lično, i da je poslata u hitnu i svetu misiju spasenja svih duša da upozori svijet na drugi Kristov dolazak i na apokalipsu u koju srlja katolička crkva.

Proročica iz Dablina kaže da će se čuda koja će Svevišnji napraviti u naredne tri godine suprotstaviti svakom ljudskom promišljanju, naučnoj spoznaji i iskustvu.

Zemlja, Sunce i Mjesec „proizvodiće veoma neuobičajene spektakle i mnogi će znati da su oni jedino mogući Rukom Božjom. Ova Čudesa će se događati kroz razdoblje od tri godine i dogodiće se s razlogom“, navodi se u knjizi.

U ta čuda spadaju tragedije koje će biti otklonjene na način koji nije moguć sa stanovišta nauke. Uslijediće veliki znaci na nebu, kretanje Zemlje i boja povezanih s prirodom. „Ne bojte se ovih Čuda, jer ona su dar od Boga“, poručuje proročica iz Dablina.

U knjizi se takođe navodi da se proročica iz Dablina ne potpisuje jer joj je rečeno da je važna božanska poruka, a ne ona, a sva proročanstva koja navodno prima potpisana su sa „Vaš Isus“, „Vaša ljubljena Majka Spasenja“ i slično.

Knjiga je razgrabljena u Hrvatskoj, a iz crkvenih krugova oglasio se jedino dubrovački biskup Mate Uzinića, koji je rekao da tzv. „Knjiga istine“ nije ništa drugo osim laž kojom otac laži, Sotona, želi da zavede i zavodi vjernike.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: vestinet.rs