teletubbies-beba-1Iako postoje priče kako je beba-sunce iz popularne dječje serije “Teletubbies” Calibey R. Craig ili Jessica Smith, 19-godišnja studentica iz Kenta otkrila je kako je upravo ona glumica čije je lice razveseljavalo generacije klinaca.

Međutim, za njezin glumački angažman navodno su znali samo njezini roditelji i prijatelji, a Jess smith iz nekog je razloga od cijele ove, načelno nebitne priče, na svom Facebook profilu napravila “spektakl” otvoreno priznavši ovu “veliku tajnu”.

teletubbies-beba-2“Nedavno sam proslavila 19. rođendan i nakon puno razmišljanja, odlučila sam da je došlo vrijeme da svima priznam. Nekad sam to skrivala, ali nakon što su me prijatelji ohrabrili, skupila sam samopouzdanje i odlučila otkriti istinu. Ja sam sunce iz Teletubbiesa. Postoje ljudi koji tvrde da su to oni, ali ja ću vam reći pravu priču”, započela je Jess.

Objavila je i fotografiju pisma koje su njezini roditelji dobili od Courtyard Productionsa 17. lipnja 1996. i dodala: “Ne znam zašto Jessica Smith tvrdi da je u seriji njezini lice. Tada je imala samo 10 godina i uopće ne liči na tu bebu. Ne znam zašto su odabrali baš mene. Pretpostavljam zato što sam se najviše smijala”.

Objasnila je i da ju je njezin otac Bill nasmijavao tako što se iza kamere igrao medvjedićem, a producenti su mu za angažman njegove kćeri platili samo 250 funti i darovali kutiju igračaka.

Za kraj dodaje i da joj ne smeta što je plaćena tako malo jer nitko u tom trenutku nije znao da će serija postati svjetski hit.

U svakom slučaju, britanski mediji raspisali su se o njezinom “velikom priznanju”, a radi li se zaista o Jess, Calibey ili Jessici, pokazat će vrijeme, ali mnogi su već u komentarima napisali da studentica zaista jako nalikuje bebi iz popuarne serije.

teletubbies-beba-3