Na svadbi pojavila u ovoj haljini i onda je doživjela pravu neugodnost!

2
5573

Trenerica fitnesa Liz Krueger uskočila je na vjenčanje u posljednji tren kako bi pomogla prijateljima.

Svatko zna ili je barem načuo da se postoje neka pravila kojih bi se trebalo držati kad nekome idete na svadbu. Osim ukoliko svojim uprizorenjem ne želite izazvati skandal.

Mlada uvijek mora biti u prvom planu pa se nijedna gošća nikad neće odjenuti u bijelo. Ne bi pristajalo ni da se pojavi u trenirci ili u majici neprimjernih natpisa. Iskusni će reći da treba izbjegavati crvenu boju da se njome ne skreće pažnja s mladenkine bjeline. Većina će smatrati da sve uzvanice moraju stupati u štiklama, a neki će pak inzistirati da se mladenkina pratnja uskladi u boji ruža.

I uglavnom će svi paziti da ne prekrše taj nepisani dress code, upropaste vjenčanje i postanu meta ogovaranja na tuđi veliki dan u životu.

A baš se to dogodilo trenerici fitnesa Liz Krueger.

Ona se na vjenčanju ionako pojavila jer je prijatelj ostao bez pratnje u posljednji tren. A na svadbi su se, pričala je kasnije Liz, pojavili ljudi u najrazličitijim kreacijama, od onih u odijelima i haljinama do likova u trapericama s bejzbol kapama na glavama. I od svih njih baš se ona našla u središtu pažnje.

A lijepo se odjenula, u kratku, pripijenu haljinu boje breskve koja ističe njeno sportski njegovano tijelo. Što je dakako bilo previše za neke goste koji su počeli rogoboriti. Neki su je u prolazu lupkali po stražnjici, a nepoznat netko čak ju je zalio pivom.

vjencanje

Postala je metom jer su, kaže, neke ljubomorne žene pomislile da je njena haljina previše seksi za ovu svečanu priliku. I dok su se neki zgražali, drugi su je ismijavali.

Liz se pravila da je grube riječi ne pogađaju, ali se zapravo duboko povrijedila pa je pozvala supruga da dođe po nju i odvede je kući.

Tako je i bilo. I sve bi ostalo na obiteljskom skandalu da nema tog interneta pa se priča proširila svijetom. I tako došla i do vas.

I neka vam to bude pouka da pazite što nosite na vjenčanje.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORvecernji.hr