SVI ZNAMO DEVOJČICU SA NAJPOZNATIJEG MIMA NA SVIJETU! Sada je PORASLA, živi BOGATO, a izgleda OVAKO! (FOTO)

0
1319

Danas gotovo svako može da dobije svojih pet minuta slave na Internetu – neki na tome predano rade, spremni su da gaze “preko mrtvih” i ne prezaju od sramote, a nekima se prosto desi slučajno!

Jedna od onih koja se proslavila sasvim nenamerno i neplanirano jeste devetogodišnja Kloi, devojčica sa jednog od najpoznatijih mimova u kratkoj istoriji društvenih mreža.

https://www.instagram.com/p/B0Ra-9gh8Yk/?utm_source=ig_embed

Ako ste stalni korisnik Interneta, uvereni smo da prepoznajete ovaj mem, a nastao je kada je majka plavokosu Kloi snimila dok se njena sestra raduje zbog vesti o putu u Diznilend.

“Slučajno sam postala mem i to je cela priča”, kaže ova simpatična devetogodišnjakinja, koja i danas ubira plodove ovoga, s obzirom da ima vrlo razvijene profile na društvenim mrežama, kojima upravlja njena majka Kejt.

https://www.instagram.com/p/B03pBkOhwn1/?utm_source=ig_embed

“Bilo je ludo,u jednom trenutku niko ne zna ko si, a u drugome pola sveta zna”, ističe Kejt i kaže kako im se život potpuno promenio od tog trenutka, i da ne žale za čim – proputovale su pola sveta i imaju brojne privilegije koje drugi ljudi nemaju.

Danas profil Kloi i njene starije sestre Lili prati više od pola miliona ljudi, dok ih na Jutjubu prati oko 245.000.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORespreso.rs