Učenik je rekao učiteljici da je gladan – svi pričaju o onome što je učinila

0
535

Učiteljica Brooke Goins je na Facebooku objavila da je jedan njen učenik priznao da je gladan, a kad je to čula, nije mogla suspregnuti suze.

“Pitao me kada dolazi žena koja mu u ruksak stavlja hranu. Uhvatio me nespremnu, mislio je na savjetnicu i nije mi bilo jasno što treba. Rekla sam mu da nisam sigurna da će to biti ovoga tjedna, a onda mi je priznao da kod kuće nema što jesti i da treba hranu”, prepričala je.

Učiteljica je odmah poslala grupnu poruku ostalim učiteljima i učiteljicama koji su se organizirali i krenuli u nabavku hrane.

Today I cried at work. Not because I hate my job, or that it is just too hard (it really is). Today I cried for a child,…

Gepostet von Brooke Goins am Mittwoch, 2. Oktober 2019

“Podrška koju sam dobila je nevjerojatna. Ovo daje nadu u humanost”, izjavila je za Good Morning America nakon što je njena objava postala viralna.

Pozitivne reakcije dovele su do otvaranja školske smočnice iz koje hranu mogu uzeti svi učenici koji je trebaju.

“Biti učitelj je puno više od samog učenja. Vidimo više od postignuća u ispitima znanja, mi vidimo dijete. Ovo je težak posao, ponekad izaziva vrtlog emocija, ali dajemo sve od sebe da svako dijete bude uspješno”, zaključila je Goins.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORnovizivot