UMIRALA JE OD BOLOVA MISLEĆI DA IMA KAMEN U BUBREGU: Otišla je u bolnicu i doživela još veći šok!

0
819

Danet Glic, iz Južne Dakote, nije imala pojma da je trudna prethodne 34 nedelje jer “nikad nije imala jutarnje mučnine”.

U agoniji je otišla kod doktora misleći da će imati operaciju zbog kamena u bubregu, ali je umesto toga imala porođaj, i celo iskustvo opisala kao “apsolutno ludilo”.

– Kad je oštar bol počeo, mislila sam da je u pitanju kamen u bubregu jer sam ga ranije imala – kaže Danet.

Doktori su mislili da će Danet dobiti blizance, ali je dobila trojke! Iako već ima dvoje dece, uopšte nije imala pojma da je trudna.

Gepostet von Dannette Giltz am Freitag, 16. August 2019

– Nikad ne čujete da se trojke začnu prirodnim putem, a kamoli da ih bez znanja nosite 34 sedmice. Moja porodica i ja smo i dalje u šoku – kaže Danet.

Uz saglasnost supruga Ostina dala je deci imena Blejz, Džipsi i Niki.

Rođeni su u razmaku od četiri minuta i svako je težilo oko 1.8 kilograma.

Gospođa Glic je rekla da je počela da oseća bol u leđima i sa strane i verovala je da je problem kamen u bubregu.

– Toliko me je bolelo da sam jedino mogla da legnem u krevet i plačem. Bolelo me je da se pomerim, pa čak i kad dišem, te sam otišla u bolnicu kako bih imala operaciju i uklonila ih – priseća se Danet Glic.

Kad je urin dala na testiranje, rezultati su pokazali da je trudna.

updated picture of the triplets they are 5 days old tonight doing good progression is perfect hopfully they keep it up and next couple of days they should be coming home

Gepostet von Dannette Giltz am Donnerstag, 15. August 2019

– Uradili su mi ultrazvuk i rekli su mi da sam u blagoslovenom stanju sa blizancima, jer su čuli dva otkucaja srca. Bolovi koje sam osećala zapravo su bile kontrakcije, pa me je doktor proverio i video da sam otvorena četiri centimetra – kaže Danet.

Bila je prebačena u drugu bolnicu gde joj je urađen carski rez i svi su bili zaprepašćeni kad su shvatili da postoji i treće dete! Dobila je dve devojčice i dečaka.

– Nikad nisam osetila neki pokret, niti sam imala mučnine – Danet je i dalje u šoku.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORespreso.rs